today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

VIP policajke sa TV Prve u akciji za bezbedniju vožnju!

Apatinska pivara nastavlja da sprovodi akciju „Kad pijem – ne vozim!“ i u ovoj godini, saopštila je ova kompanija. Koncert Partibrejkersa obišle su nedavno i poznate voditeljke TV Prve Jovana Simonović i Aleksandra Gudelj u ulozi VIP „policajki“ i na taj način podržale društveno odgovornu akciju Apatinske pivare „Kad pijem – ne vozim“, apelujući na posetioce da se dobro zabavljaju, ali i da odgovorno konzumiraju i tako brinu o sebi i drugima.
Patrolirajući parkingom ispred Hale Sportova Opštine Novi Beograd, poznate voditeljke Prve svojim šarmom i atraktivnošću okupirale su pažnju posetilaca koncerta Partibrejkersa i animirale vozače da dodatno provere da li su pod dejstvom alkohola pre nego što sednu za volan tako što su se oprobali u igrici vožnje automobila na mobilnom telefonu. VIP inspektorke Jovana Simonović i Aleksandra Gudelj obradovale su posebnim poklonima sa znakom „Kad pijem – ne vozim“ sve vozače koji su uspešno odigrali igricu, dok su manje uspešnima omogućile bezbedan povratak kući davanjem vaučera sa popustom na taksi vožnju Beogradskim taksijem.
„Podržavam ovu akciju, pre svega jer sam i ja vozač i znam koliko u vožnji čovek mora biti oprezan. Čak i u najbudnijem stanju morate imati četvoro otvorenih očiju, zato nikada sedajte za volan ako konzumirate alkohol jer rizikujete da ugrozite i svoj i tuđi život. Ako nema nikog ko može da vas odmeni za volanom, onda jednostavno pozovete taksi i rešite problem. Budite odgovrni!“, poručila je Aleksandra Gudelj.
„Koliko god da obećamo sebi da idemo na jedno piće, nikada ne možemo da znamo kuda će nas odvesti putevi beogradskih ulica noćnog provoda, tako da ja apsolutno nikada ne vozim kada postoji i najmanja mogućnost da ću biti u situaciji da popijem koju čašicu sa društvom. Svim vozačima bih savetovala da postupe isto tako i da budu odgovorni prema sebi i drugima!“, rekla je Jovana Simonović, voditeljka Excluziva.
Već četiri godine za redom Apatinska pivara, u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, uspešno sprovodi akciju „Kad pijem – ne vozim!“, prateći velike muzičke događaje kao što su Jelen Live, Beer Fest ili Dragačevski sabor trubača u Guči. Pored toga, Apatinska pivara je od 2008. godine donirala 29 alkometara najnovije generacije Upravi Saobraćajne policije i organizovala „Kad pijem – ne vozim“ VIP patrole tokom najposećenijih muzičkih događaja. Akciji su se do sada priključile brojne poznate ličnosti, voditeljka Marija Kilibarda, manekenka i bivša „Survivor“-ka Katarina Vučetić, kao i Žare Kovačević iz S.A.R.S.-a.
Mobilnu aplikaciju „Kad pijem – ne vozim“ možete preuzeti na zvaničnoj Facebook stranici „Jelen Piva“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!