Veliko pojačanje u Represent System-u

Ako se godina po početku poznaje, 2021. će za Represent System biti, u namanju ruku, kreativna i inspirativna! Od danas Represent tim jači je za jednog vrhunskog stručnjaka, Vladimira Ćosića, koji im se pridružio na poziciji kreativnog direktora.

Kako navode u agenciji, polaskani su što se stvorila mogućnost da sarađuju sa Vladom, iza koga je bogata petnaestogodišnja karijera krunisana velikim brojem nagrada, na polju advertajzinga, ali i sveta filma i kreativnih industrija.

„Naš Sistem je već neko vreme pozicioniran i prepoznat kao vodeća Agencija integrisanih komunikacija. Plan nam je da u narednom periodu zadržimo ovaj kurs i da se Vladinim dolaskom još bolje pozicioniramo i u svetu kreativne industrije. Kriza koja nas prati već skoro godinu dana naučila nas je da se u potpunosti prilagodimo promenama koje su u velikoj meri zahvatile komunikacijsku industriju, da pravovremeno reagujemo i sačuvamo ljudstvo. Represent je uprkos svim teškim izazovima uspeo, ne samo da sačuva, već i da zaposli novih 20 kadrova i time im pruži šansu, kako za lični razvoj i napredak, tako i za napedak Sistema”, ističe dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

Vladimir Ćosić je kao kreativni direktor McCann-a i Drive-a sarađivao sa velikim kompanijama (Coca-Cola, Delhaize, Carlsberg, Telekom, Bambi, Nestle Ice Cream, MTV…). Ćosić je sa svojim timovima osvajao lokalne, regionalne i internacionalne nagrade na festivalima kreativnosti, a među najvažnijim izdvajaju se Cresta, New York, Epica i prvi Kanski lav za Srbiju. Prema njegovim scenarijima realizovana su dva filma, pozorišna predstava, dve serije i brojne radio drame.

Interesantna je i sama činjenica da je upravo Vlada pre deset godina „kumovao“ tada novom nazivu naše najveće jedinice Sistema nazvavši je Represent Communications.


Oceni tekst

4,00 od 5
Loading...

Komentari