Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

AIESEC Srbija: Istraživanje o sajmovima zapošljavanja

”Career Days”, po 19. put, održaće se u aprilu naredne godine, sa ciljem približavanja mogućnosti zaposlenja svim posetiocima. Kako bi bio postignut što veći uticaj na smanjenje nezaposlenosti, koja je sa stopom zastupljenosti od preko 25% prepoznata kao jedan od najvećih socio-ekonomskih problema u Srbiji, pokrenuta je anketa o sajmovima zapošljavanja. Popunjavanjem ove ankete imaćete priliku da iskažete svoje mišljenje o ovom načinu zapošljavanja i da predložite svoju ideju za unapređenje ovog koncepta.
Pogledajte kako je bilo prethodnih godina i saznajte više o ”Career Days-u” na sajtu www.careerdays.rs. Popunite anketu, iskoristite mogućnost da se vaš glas čuje i doprinesite stvaranju idealnog mesta za neposredan kontakt između poslodavaca i studenata.
Pre 18 godina “Career Days“, sajam edukacije, praksi i poslova, nastao je kao ideja male grupe studenata koji su imali jedan veliki cilj – da svojim kolegama pruže mogućnost profesionalnog usavršavanja i lakšeg pronalaženja prakse i posla. Ove godine, u organizaciji studentske organizacije AIESEC, ”Career Days” je održan u tri grada u Srbiji: Beogradu, Nišu i Novom Sadu, uz učešće preko 50 kompanija.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!