Veliko interesovanje studenata za „PRimer 2012“

Na treće PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012″, prijavila se 31 ekipa odnosno 132 učesnika sa ukupno 11 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Novom Sadu i okolini. Prijavljene ekipe dolaze sa osam fakulteta Univerziteta u Novom Sadu – Filozofskog, Ekonomskog, Fakulteta tehničkih nauka, Medicinskog, Poljoprivrednog, Prirodno-matematičkog, Tehnološkog i Fakulteta sporta i fizičke kulture, kao i Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima, Fakulteta za pravne i poslovne studije i Visoke poslovne škole strukovnih studija. Pravo učešća imali su redovni i vanredni studenti osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, mlađi od 27 godina.
Za sve prijavljene članove ekipa, u subotu 24. marta, biće organizovani treninzi i predavanja, kako bi se što bolje pripremili za rešavanje zadatka. Nakon toga, u ponedeljak 26. marta, timovi će dobiti studije slučaja na kojima će raditi do 9. aprila, kada je i rok za predaju radova. Žiri, koji čine ugledni stručnjaci iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i izabrati u uži izbor deset najuspešnjih radova koji će se plasirati u polufinale koje je planirano za 24. april. U završnicu će se plasirati pet najuspešnijih ekipa, a finale takmičenja održava se 26. aprila.
Za sve učesnike finala obezbeđene su vredne nagrade, a zahvaljujući saradnji Centra za odnose s javnošću Novog Sada i EXIT-a, najuspešniji takmičari biće u prilici da se radom i postignutim uspehom na takmičenju „izbore“ za mesec dana prakse sa njihovim PR timom, kao i da rade u Press centru EXIT-a tokom ovogodišnjeg festivala. Uz to, za najbolje studente obezbeđen je i komplet ulaznica za muzički festival EXIT, učešće na međunarodnoj PR konferenciji, kao i druge vredne nagrade, poput gedžeta, plaćene studentske članarine u Centru za odnose s javnošću Novog Sada i stručne literature.

Izvor: DSOJ


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari