test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Veliko interesovanje studenata za „PRimer 2012“

Na treće PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012″, prijavila se 31 ekipa odnosno 132 učesnika sa ukupno 11 državnih i privatnih visoko-obrazovnih institucija u Novom Sadu i okolini. Prijavljene ekipe dolaze sa osam fakulteta Univerziteta u Novom Sadu – Filozofskog, Ekonomskog, Fakulteta tehničkih nauka, Medicinskog, Poljoprivrednog, Prirodno-matematičkog, Tehnološkog i Fakulteta sporta i fizičke kulture, kao i Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima, Fakulteta za pravne i poslovne studije i Visoke poslovne škole strukovnih studija. Pravo učešća imali su redovni i vanredni studenti osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, mlađi od 27 godina.
Za sve prijavljene članove ekipa, u subotu 24. marta, biće organizovani treninzi i predavanja, kako bi se što bolje pripremili za rešavanje zadatka. Nakon toga, u ponedeljak 26. marta, timovi će dobiti studije slučaja na kojima će raditi do 9. aprila, kada je i rok za predaju radova. Žiri, koji čine ugledni stručnjaci iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i izabrati u uži izbor deset najuspešnjih radova koji će se plasirati u polufinale koje je planirano za 24. april. U završnicu će se plasirati pet najuspešnijih ekipa, a finale takmičenja održava se 26. aprila.
Za sve učesnike finala obezbeđene su vredne nagrade, a zahvaljujući saradnji Centra za odnose s javnošću Novog Sada i EXIT-a, najuspešniji takmičari biće u prilici da se radom i postignutim uspehom na takmičenju „izbore“ za mesec dana prakse sa njihovim PR timom, kao i da rade u Press centru EXIT-a tokom ovogodišnjeg festivala. Uz to, za najbolje studente obezbeđen je i komplet ulaznica za muzički festival EXIT, učešće na međunarodnoj PR konferenciji, kao i druge vredne nagrade, poput gedžeta, plaćene studentske članarine u Centru za odnose s javnošću Novog Sada i stručne literature.

Izvor: DSOJ

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!