today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Veb dizajn za startape

„ITD“ i ove godine nastavlja sa startap radionicama. U subotu 28. januara od 12 do 16 časova u Kulturnom centru „Grad“ organizuju radionicu koja ima za cilj da unapredi kapacitete učesnika u oblasti veb dizajna, sa posebnim osvrtom na dizajn za startape.
Učesnici radionice imaće priliku da slušaju o veb dizajnu, a predavač će biti Dragan Babić, jedan od najpoznatijih veb dizajnera iz Srbije, osnivač studija „Superawesøme”. Značaj dizajna za servise i aplikacije, značaj korisničkog iskustva, rešavanje problema dizajnom, razvoj softvera koji kreće od dizajna, testiranje dizajna, kao i alati i servisi za optimizaciju i automatizaciju procesa dizajniranja i upravljanje dizajnom i komunikacija sa dizajnerom – neke su od tema koje će biti obrađene na pomenutoj radionici. Učesnici će imati priliku da se oprobaju i u praktičnom radu, a za one najbolje obezbeđene su nagrade.
Broj učesnika na radionici je ograničen, a prijave se primaju do 23. januara u ponoć. Ova radionica, takođe, predstavlja premijeru „Limunda“ kao partnera u realizaciji radionice.

Izvor: ITD

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!