Veb dizajn za startape

„ITD“ i ove godine nastavlja sa startap radionicama. U subotu 28. januara od 12 do 16 časova u Kulturnom centru „Grad“ organizuju radionicu koja ima za cilj da unapredi kapacitete učesnika u oblasti veb dizajna, sa posebnim osvrtom na dizajn za startape.
Učesnici radionice imaće priliku da slušaju o veb dizajnu, a predavač će biti Dragan Babić, jedan od najpoznatijih veb dizajnera iz Srbije, osnivač studija „Superawesøme”. Značaj dizajna za servise i aplikacije, značaj korisničkog iskustva, rešavanje problema dizajnom, razvoj softvera koji kreće od dizajna, testiranje dizajna, kao i alati i servisi za optimizaciju i automatizaciju procesa dizajniranja i upravljanje dizajnom i komunikacija sa dizajnerom – neke su od tema koje će biti obrađene na pomenutoj radionici. Učesnici će imati priliku da se oprobaju i u praktičnom radu, a za one najbolje obezbeđene su nagrade.
Broj učesnika na radionici je ograničen, a prijave se primaju do 23. januara u ponoć. Ova radionica, takođe, predstavlja premijeru „Limunda“ kao partnera u realizaciji radionice.

Izvor: ITD


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari