Uticajni stručnjaci na FOCUS konferenciji

REGION – Ovogodišnje 6. izdanje FOCUS konferencije o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim kompanijama održaće se 25. i 26. novembra online.

Na konferenciji će, između ostalih, govoriti direktorka sektora strateških komunikacija u Evropskoj komisiji Tina Zournatzi; direktor službe za javne komunikacije i informacije Vlade Holandije Erik den Hoedt, glavni sekretar Skupštine evropskih regija Christian Spahr, glavni sekretar Venice Club-a Vincenzo Le Voci, ali i ministar za javnu upravu Republike Slovenije Boštjan Koritnik i predsednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk i Krešo Glavač, v.d. vođe Službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske.

Programski sadržaj konferencije nudi učesnicima 17 predavanja i dva panela pod nazivom: „Pogled medija na komunikacijske poruke javne uprave“ i panel „Obeležja i izazovi komunikacije u političkim i javnim institucijama“. Učešće na konferenciji je besplatno a prijave su otvorene na stranici www.focus-conference.eu.

Organizatori konferencije su Apriori Institut za integrisano inkluzivne komunikacije jugoistočne Europe i Konrad-Adenauer Zaklada.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari