Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Uručene nagrade Top50 za najbolje online stvari u 2021.

Juče je održana hibridna svečanost uručivanja priznanja dobitnicima izbora Top50 najbolje online stvari za 2021. godinu. Redakcija PC Press-a ove godine jubilarni 25. put organizuje Top50, koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.

Specijalno priznanje Digital Biz – za izuzetan kvalitet poslovnih digitalnih komunikacija, dodeljeno je kompaniji NIS a.d. Novi Sad a priznanje je preuzeo Stefan Despotović, Head of PR Center.
Digital Life, specijalno priznanje za izuzetan kvalitet online nastupa, preuzela je Mirjana Škrba, Marketing menadžer kompanije Hotel Gorski Kopaonik.
Specijalno priznanje Digital Omnichannel za izuzetan kvalitet online komunikacije sa potrošačima, dodeljeno je kompaniji Forma Ideale, a ispred kompanije priznanje je preuzeo Aleksandar Ružeković, direktor marketinga.
Specijalno priznanje Digital Care dodeljeno je digitalnoj platformi za humanitarne aktivnosti Superhero.rs, koju je kompanija Mastercard donirala udruđenju NURDOR.
Za izuzetan doprinos unapređenju IT obrazovanja kompaniji Endava dodeljeno je specijalno priznanje Digital Edu, a priznanje je preuzeo Zoran Labrović, Menadžer odeljenja za testiranje softvera Endava Srbija.
Specijalno priznanje Digital Marketplace, dodeljeno je kompaniji Shoppster, najboljem E-comm Marketplace partneru u Srbiji, a priznanje je preuzela Ljiljana Ahmetović, direktor.
Specijalno priznanje Digital Agile, dodeljeno je kompaniji 3bank, za agilni organizacioni razvoj, a priznanje je preuzeo Branimir Jevtić, direktor odeljenja za razvoj digitalnih kanala i procesa.
Specijalno RNIDS priznanje dodeljeno je sajtu koradzija.rs, a priznanje je preuzeo Andreja Antanasijević, osnivač.
U okviru kategorije Vesti i mediji dobitnici priznanja su sledeći sajtovi: bizlife.rs, buro247.rs, nedeljnik.rs, oko.rts.rs i euronews.rs koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije eCommerce dobitnici priznanja su sledeći sajtovi: asusplus.rs, mojapijaca.rs, planetbike.rs, tehnomedia.rs i xxxlesnina.rs koja je i nosilac statue.
U okviru kategorije Poslovni i društveni servisi dobitnici priznanja su sledeći sajtovi: geosrbija.rs, kadrovska.rs, nasamreza.rs, poslovi.infostud.rs i e-zdravlje.gov.rs koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije Obrazovanje i kultura dobitnici priznanja su sledeći sajtovi: kaldrma.rs, krokodil.rs, shtreber.com, teatarnabrdu.rs i besplatnabiblioteka.com koja je i nosilac statue.
U okviru kategorije Dom i zabava dobitnici priznanja su sledeći sajtovi: apollon.rs, imaginarijum.rs, kitchentv.rs, lekarinfo.com i highwaystarmagazine.org koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije Sport i turizam dobitnici priznanja su sledeći sajtovi: capitalcrewbelgrade.rs, meridianbetsport.rs, jungletribe.rs i npkopaonik.rs koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije Mobilne aplikacije dobitnici priznanja su sledeće aplikacije: Banca Intesa, EON, Parking servis, Wolt i Belgrade Monumental koja je i nosilac statue.
U okviru kategorije Facebook dobitnici priznanja su sledeće stranice: British Council Serbia, Fragmenti prošlosti i Nemanja Radulovic – violinist koja je i nosilac statue.
U okviru kategorije Instagram dobitnici priznanja su sledeći profili: Andrej Josifovski – PIJANISTA, Geokutak i Dnevna doza pravopisa koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije LinkedIn dobitnici priznanja su sledeće stranice: InStore Srbija i Veselin Jevrosimović koja je i nosilac statue.
U okviru kategorije Twitter dobitnici priznanja su sledeći nalozi: Sajam ludaka i Insajder koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije YouTube dobitnici priznanja su sledeći kanali: Biznis priče, Infinity Lighthouse, Ozbiljne teme i Lepa svaki dan koji je i nosilac statue.
U okviru kategorije TikTok dobitnici priznanja su sledeći nalozi: Jelena Vajs i astro aleks koji je i nosilac statue.
Nagrada Glas publike je jedinstvena po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo predlaže svoje omiljene sajtove, a zatim za njih glasa, a ove godine priznanje je odneo TikTok profil Barbiafrika.

Nagrade bira žiri sastavljen od kolegijuma redakcije PC Press, i stručnog žirija kog ove godine čine Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu i predsednik stručnog žirija; Katarina Batuta Višekruna, fotograf, avanturista i svetski putnik; Tanja Vasojević, direktor komunikacija, Delta Holding; Zoran Stanojević, urednik internet portala medijskog javnog servisa Srbije; kao i Uroš Bogdanović, konsultant i radio-voditelj, a samo jednu bira publika.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!