Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Upoznajte se sa Microsoftovim dizajnom

Iako se ime kompanije Microsoft tradicionalno nije vezivalo za dizajn, u poslednjih nekoliko godina je ovoj grani posvećeno značajno više pažnje što je rezultiralo formiranjem svojevrsnog Microsoft stila dizajna.
Uticaj Microsoftovog dizajn stila, danas je raznovrstan i dalekosežan, ali se ideja rodila još početkom 2010. godine, kada je tim dizajnera shvatio da postoji prilika da se započne novi trend u dizajnu – da sa tehnologija skloni sa strane kako bi se korisnici oduševili novom vrstom efikasnosti u radu.
Ideja je rezultirala uspostavljanjem Microsoftovog stila dizajna koji je danas sveopšte prisutan u proizvodima na tržištu. Stil je veoma izražajan, upečatljiv i odiše duhom kompanije. Pristup je baziran je na nekolicini principa, koji za krajnji cilj imaju da se spoje lepo i korisno, to jest obezbedi jedinstveno iskustvo za korisnike kroz celu paletu proizvoda, usluga i softvera. Principi Microstofove dizajnerske filozofije su:“Vera u umešnost“, „Brzo i tečno“, „Autentično digitalno“, „Uradi više sa manje vremena“ i „Pobedi kao jedan“.
Jedna od primena ovih principa u praksi je i fokusiranje na sadržaj umesto na vizuelni dekor. Više o primeni Microsoftovog stila dizajna kao i o njenoj budućnosti možete da pročitate na http://www.microsoft.com/en-us/news/stories/design/

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!