Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Upišite Školu digitalne komunikacije!

Agencija Represent Communications drugu godinu za redom organizuje Školu digitalne komunikacije. Predavanja će trajati od 7. do 30. maja, a svi učesnici će imati priliku da se upoznaju sa načinima na koje mogu da koristite internet i društvene mreže u svom poslovanju, izgrade reputaciju kakvu žele i pošalju poruku svim javnostima.
Program Škole digitalne komunikacije je prilika za one koji žele da upoznaju i nauče više o online komunikaciji, navodi se u saopštenju agencije Represent Communications. Svi koji budu pohađali predavanja Škole digitalne komunikacije saznaće na koji način bi trebalo koristiti društvene mreže, kako se planiraju online kampanje, kako se mobilni telefon koristi kao medij, pravila pisanja za veb i još mnogo toga.
Stručnjaci iz oblasti novih tehnologija preneće svoje bogato znanje i iskustvo polaznicima Škole digitalne komunikacije. Po završetku predavanja polaznici će praviti završne projekte, koje će potom moći da implementiraju u svojoj radnoj organizaciji.
Upis je u toku, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati agenciju Represent Communications putem mejla office@represent.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!