Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Unicredit i ove godine gasi svetla u svojim zgradama na sat vremena

U subotu, 26. marta, u 20:30 časova, UniCredit Grupa ugasiće svetla na 50 objekata u 13 evropskih zemalja, i na taj način, petnaesti put zaredom podržati „Sat za našu planetu“, globalnu inicijativu Svetskog fonda za prirodu koji ujedinjuje građane, institucije i kompanije u zajedničkoj borbi podizanja svesti o klimatskim promenama koje predstavljaju veliku pretnju po našu planetu.

UniCredit Banka Srbija će ovom prilikom isključiti svetla na sat vremena, u svojim zgradama u Beogradu, centralama u Rajićevoj 27-29 i Jurija Gagarina 12.
Podrška ovoj inicijativi samo je jedan od načina na koji se UniCredit bori da osnaži zajednicu u kojoj posluje, a sve u skladu sa novim strateškim planom koji, između ostalog, podrazumeva da je održivost utkana u svaki deo poslovanja Banke.

Fiona Melrouz, direktorka za Strategiju Grupe i ESG u UniCreditu, izjavila je tim povodom: „Naše godišnje učešće u ’Satu za Planetu’ deo je snažnih napora UniCredita da podrži održivost i preduzme mere protiv klimatskih promena. Tokom 2021. godine, potpisali smo Net-Zero bankarsku alijansu, javno iskazujući našu posvećenost održivoj budućnosti, a takođe smo nedavno poboljšali naše politike za ugalj, naftu i gas, jačajući principe koji oblikuju način na koji radimo. Nastavljamo da napredujemo na neto nultim obavezama i ugrađujemo ESG u sve oblasti poslovanja, dok istovremeno jačamo korporativnu kulturu u okviru naše zajedničke svrhe osnaživanja zajednica da napreduju”.

UniCredit igra centralnu ulogu u omogućavanju tranzicije ka održivoj ekonomiji u skladu sa EU definicijom održivog finansiranja, koja ima za cilj da podrži ekonomski rast uz smanjenje pritisaka na životnu sredinu i uzimajući u obzir društvene aspekte i aspekte upravljanja. O tome svedoči i podatak da je UniCredit Grupa na kraju 2020. godine, sa učešćem u 70 transakcija zelenih obveznica i kredita vezanih za održivo finansiranje u ukupnom iznosu od više od 15 milijardi evra, bila na četvrtom mestu u EMEA regionu prema Dealogic-ovoj rang listi.

Cilj UniCredit Grupe je povećanje podrške sektoru obnovljivih izvora energije za 25 odsto do 2023. godine, kao i značajno povećanje kredita za energetsku efikasnost za mala i srednja preduzeća i pojedince.

UniCredit stavlja svoje klijente i zajednice u srce svih aktivnosti i odluka, uz stalnu posvećenost da uvek služi njihovim potrebama i bude banka za evropsku budućnost. Da bi se konkretno prikazalo kako su ESG vrednosti ugrađene u poslovanje i kulturu UniCredita, godišnji i integrisani izveštaji ove godine uključuju niz priča o klijentima i ljudima iz različitih zemalja u kojima UniCredit posluje, a koji zajedno rade na osnaživanju zajednica i otključavanju njihovog potencijala. Ovo naglašava snažne UniCreditove ESG ambicije i kontinuirani fokus na podršku tranziciji ka održivom i boljem društvu za sve.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!