Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ulaznice i stipendije za festival Republika u Rijeci

Festival Republika koji se održava od 18. do 20. jula u Rijeci, otvara konkurs za stipendije koje uključuju besplatnu trodnevnu ulaznicu za sve festivalske programe i smeštaj u univerzitetskom kampusu u Rijeci. Konkurs traje do 30. juna, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem online formulara objavljenog na sajtu festivala www.republika.io. Ulaznice za festival od danas su u prodaji putem sajta Entrio po ceni od 30 evra. Ulaznica omogućava ulaz na sve dnevne i noćne programe tokom tri dana održavanja festivala. Treba naglasiti da će sav prihod od ulaznica Republika donirati lokalnoj incijativi koja će biti predstavljena na festivalu.
Republika je festival kreativnosti, slobode i zabave, a održaće se na dve jedinstvene lokacije, bivšem fabričkom kompleksu Rikard Benčić i Titovom brodu Galeb, koji će za ovu priliku biti usidren u gradu Rijeci. Pod okriljem Republike ujediniće se tri eminentna međunarodna festivala – Share Conference, A MAZE. i Pause, pojačani svežim regionalnim projektima – RockPaperStartups i Start Art Expo.
Među stotinu predavača iz sveta i regiona koji će se predstaviti na Republici, naći će se neki od najkreativnijih i najzanimljivijih umova današnjice. U Rijeku dolaze predstavnici prestižnih svetskih kompanija kao što su Google i Mozilla, gurui društvenih mreža, međunarodne zvezde internet aktivizma i socijalne prakse, IT preduzetnici, kao i neki od najpoznatijih svetskih blogera.
Među najavljenim predavačima su Googleov inženjer sigurnosti Morgan Marquis-Boire, poznati SF pisac i jedan od tvoraca cyberpunka Bruce Sterling, predstavnica Mozilla Foundation i aktivistkinja organizacije Creative Commons Michelle Thorne, nezavisni istraživač kompjuterskih sigurnosnih sistema, haker i ključni član Tor projekta Jacob Appelbaum, programer kompjuterskih igara Rami Ismail, kao i Toch studio koji među svoje klijente ubraja Nike, MTV Europe i Joaquína Cortésa.
Tokom tri festivalska dana, Rijeka će ugostiti posetioce iz celog sveta koji će kroz predavanja, radionice i panele ispitivati budućnost savremenog sveta, uživati u mnogobrojnim izložbama, projekcijama i uličnim akcijama, i družiti se na uzbudljivim noćnim nastupima i koncertima.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!