Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Ulaznice i stipendije za festival Republika u Rijeci

Festival Republika koji se održava od 18. do 20. jula u Rijeci, otvara konkurs za stipendije koje uključuju besplatnu trodnevnu ulaznicu za sve festivalske programe i smeštaj u univerzitetskom kampusu u Rijeci. Konkurs traje do 30. juna, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem online formulara objavljenog na sajtu festivala www.republika.io. Ulaznice za festival od danas su u prodaji putem sajta Entrio po ceni od 30 evra. Ulaznica omogućava ulaz na sve dnevne i noćne programe tokom tri dana održavanja festivala. Treba naglasiti da će sav prihod od ulaznica Republika donirati lokalnoj incijativi koja će biti predstavljena na festivalu.
Republika je festival kreativnosti, slobode i zabave, a održaće se na dve jedinstvene lokacije, bivšem fabričkom kompleksu Rikard Benčić i Titovom brodu Galeb, koji će za ovu priliku biti usidren u gradu Rijeci. Pod okriljem Republike ujediniće se tri eminentna međunarodna festivala – Share Conference, A MAZE. i Pause, pojačani svežim regionalnim projektima – RockPaperStartups i Start Art Expo.
Među stotinu predavača iz sveta i regiona koji će se predstaviti na Republici, naći će se neki od najkreativnijih i najzanimljivijih umova današnjice. U Rijeku dolaze predstavnici prestižnih svetskih kompanija kao što su Google i Mozilla, gurui društvenih mreža, međunarodne zvezde internet aktivizma i socijalne prakse, IT preduzetnici, kao i neki od najpoznatijih svetskih blogera.
Među najavljenim predavačima su Googleov inženjer sigurnosti Morgan Marquis-Boire, poznati SF pisac i jedan od tvoraca cyberpunka Bruce Sterling, predstavnica Mozilla Foundation i aktivistkinja organizacije Creative Commons Michelle Thorne, nezavisni istraživač kompjuterskih sigurnosnih sistema, haker i ključni član Tor projekta Jacob Appelbaum, programer kompjuterskih igara Rami Ismail, kao i Toch studio koji među svoje klijente ubraja Nike, MTV Europe i Joaquína Cortésa.
Tokom tri festivalska dana, Rijeka će ugostiti posetioce iz celog sveta koji će kroz predavanja, radionice i panele ispitivati budućnost savremenog sveta, uživati u mnogobrojnim izložbama, projekcijama i uličnim akcijama, i družiti se na uzbudljivim noćnim nastupima i koncertima.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!