Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ukoliko želite promene, krenite od sebe i svoje industrije!

Povodom projekta Agency Report, koji je pokrenula Marketing mreža, u saradnji sa agencijom IPSOS Strategic Marketing, uradili smo seriju intervjua sa predstavnicima agencija na temu transparetnosti tržišta. Tim povodom razgovarali smo sa Mirkom Mandićem, CEO agencije SVA.

Koji je bio Vaš motiv za učešće u projektu #AgencyReport18? Zašto i ostale agencije treba da pošalju svoje podatke?
Srbija je izuzetno netransparentan sistem i to je jedan od ključnih razloga opšteg zaostajanja u razvoju. I svi mi koji hoćemo i želimo da menjamo svet treba da krenemo od sebe i svoje industrije.

Zašto je, po Vašem mišljenju, važno da imamo transparetno tržište sa javno dostupnim podacima o poslovnim rezultatima agencija? Šta je za Vas transparentnost?
Transparentnost je način da se zaustave fake news, da se zaustavi bujanje neznanja i neprofesionalnosti.

Za našu agenciju, važno je…
Za našu agenciju važan je opšti rast. Da bi imali zdravo tržište marketinških komunikacija, naša zemllja se mora pomeriti sa pozicije najsiromašnije države Evrope, jer u siromaštvu konkurencija nije sistem razvoja, već sistem eksploatacije.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!