Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Uključite se u „Istraživanje o stanju struke i Društva Srbije za odnose s javnošću“

Novoformirani Upravni odbor Društva Srbije za odnose s javnošću, na svojoj prvoj sednici održanoj 18. decembra ove godine, doneo je odluku da u cilju planiranja i definisanja Strategije i Plana aktivnosti Društva za period do 2015. godine, sprovede Istraživanje o stanju struke i Društva među profesionalcima koji se bave odnosima s javnošću. U tom smislu, veoma je značajno da saznamo kakva je percepcija o struci i Društvu, kako među članovima, tako i kod kolega koji to nisu.
Pozivamo Vas da uzmete učešće u ovom istraživanju. Za popunjavanje upitnika potrebno je svega 10 minuta Vašeg vremena. Istraživanje je otvoreno do 10. januara 2013. godine.
Upitniku možete pristupiti putem linka: https://www.surveymonkey.com/s/DSOJIstrazivanje.
Istraživanje je anonimno. Takođe, molimo Vas da prosledite ovaj link onima za koje znate da se bave strukom odnosa s javnošću i da mogu dati svoj doprinos.
Unapred Vam zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i želji da pomognete i doprinesete unapređenju struke i Društva.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Ivanu Parčetić na telefon 060/48-222-00 i/ili e-mail drustvo@pr.org.rs.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!