Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

U Zagrebu predstavljene prve skije koje podstiču kreativnost

REGION – Prva komercijalna skija koju su osmislile osobe bez prethodnog iskustva u dizajniranju konkretnog proizvoda, ali sa željom da pokažu kako vlastitu kreativnost, uz adekvatno vođstvo, mogu pretočiti u efikasan proizvod, predstavljene su 16. novembra na otvorenju izložbe u eksperimentalnom showroom-u zagrebačkog studija Brigada.

Jedinstvene u svetu, dizajnirane kako bi podstakle kreativnost, WE are ONE skije rezultat su Sonda Designed by People programa – serije edukativnih radionica koja pojedince bez prethodnog dizajnerskog iskustva poziva na rad na konkretnim, tržišno utemeljenim proizvodima i tako kreativnost čini dostupnom s ciljem da dokaže njenu visoku efikasnost kada se adekvatno mentoriše i podstiče. U okviru programa, uz stručno vođstvo, polaznici imaju priliku da kreiraju konkretan, tržišno relevantan proizvod sledeći sedam faza, od projektnog zadatka do produkcije i promocije. Reč je o kontinuiranom programu koji se odvija u Sonda kreativnom centru u Vižinadi (Istra), s ciljem da najmanje jednom godišnje iznedri Designed by People tržišno relevantan proizvod, a svim zainteresovanim brendovima, s potrebama za dizajn njihovih proizvoda i kampanja koje bi osmislili sami njihovi korisnici, pruži priliku za društveno odgovorno poslovanje te novi uvid u to kako ih percipiraju upravo oni koji njihove proizvode i koriste.

Da učestvuju i pridruže se dizajniranju skija bili su pozvani svi zainteresovani, nezavisno od svog predznanja i iskustva. Iz mnoštva prijava odabrano je šest najmotivisanijih učesnika i učesnica – Jasna Kofol, Jelena Vojinović, Marina Močibob, Valentina Beg, Mirna Ljuština i Josip Čaušević. Jedinstvenost i kvalitetu programa među prvima je prepoznao Elan, globalni proizvođač sportske opreme iz Slovenije te skijaški brend prepoznatljiv u celom svetu, ujedno višegodišnji partner Studija Sonda čija zajednička saradnja traje gotovo 20 godina, a koji je pred Sondu i odabrane kandidate stavio zadatak dizajniranja visokotehnoloških, unisex Elan skija.

Gotove skije su po prvi put predstavljene javnosti u junu ove godine povodom otvorenja Sonda kreativnog centra u Vižinadi, gde su od tada i trajno izložene. Svi zainteresovani sada će imati prilike da ih razgledaju i u okviru besplatne izložbe, u eksperimentalnom showroom-u zagrebačkog studija Brigada (Centar Kaptol) koja će biti otvorena javnosti do 30. novembra. Postavka će javnosti biti dostupna za razgledanje svakog radnog dana od 8 do 16 sati, a posetioci će tokom naredne dve nedelje imati prilike da vide kako je tekao kreativni proces koji je prethodio samom dizajnu, saznaju više o konceptu iza konačnog, predstavljenog, rešenja te takođe urade prednarudžbinu za svoj jedinstveni i autentičan par WE ARE ONE skija za predstojeću skijašku sezonu koje će uskoro biti dostupne u zvaničnoj prodaji. Osim u odabranim sportskim radnjama u Zagrebu, moguće ih je kupiti putem Elanovih zvaničnih stranica: (elanskis.com)

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!