test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U toku upis druge generacije Social Media Marketing kursa!

Institut za digitalne komunikacije (DCI) upisuje drugu generaciju „Social Media Marketing“ kursa. Predavanja će se održati od 25. do 27. aprila u prostorima Instituta.
Društveni mediji su ključni deo svake digitalne marketinške strategije. Tokom poslednje dekade, digitalni marketing je potpuno promenio način poslovanja kompanija. Društveni mediji su danas glavna i vodeća snaga koja pokreće talas promena. Biznisi koriste društvene medije da bi komunicirali sa potrošačima, kreirali imidž i reputaciju, ali i da bi ostvarili iskren odnos pun razumevanja sa svima onima koji doprinose poboljšanju njihovog poslovanja.
I to je razlog zašto je važno razumeti gde su vaši klijenti i biti uvek sa njima. Pronaći ih, upoznati ih (slušati šta vole, ne vole, u čemu uživaju, kako provode vreme…) i ponuditi im ono što odgovara njihovim potrebama, vezati ih za vašu kompaniju, brend, organizaciju. Uzeti u obzir postojeće društvene medije, kao što su Facebook, Twitter i LinkedIn, ali i Foursquare, Instagram, Quora, Google+, Pinterest i druge.
Na ovom kursu ćete naučiti kako da uspešno promovišete svoj posao na društvenim medijima, a biće obrađene teme poput strategije i planiranja komunikacije na društvenim medijima, online PR i copywriting, Facebook marketing, LinkedIn i Twitter za biznis, razvoj, implementacija i monitoring social media plana.

Više informacija o kursu pronađite na sajtu Instituta za digitalne komunikacije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!