U toku prijave za Fintek hakaton!

Ostalo je još nekoliko dana do zatvaranja prijava za učešće u prvom Fintek hakatonu u Srbiji, koji od 27. do 29. maja organizuju ICT Hub, KPMG i Societe Generale banka. Svi zainteresovani mogu da se prijave do 23. maja u ponoć na zvaničnoj stranici hakatona i iskoriste priliku da kreiraju inovativno rešenje za digitalno bankarstvo u roku od samo 48 sati. Za tri najbolja softverska rešenja obezbeđen je novčani nagradni fond od 5.000 evra, uz moguću podršku u daljem razvoju i komercijalnoj primeni proizvoda.

„Drago nam je da među prijavljenima ima različitih timova, sa svih strana, kao i dosta pojedinaca iz različitih industrija. To je pokazatelj da je dobro shvaćena poruka da se ne traže stručnjaci iz oblasti bankarstva ili finansija, nego entuzijaste koji imaju dovoljno veština i znanja da se odazovu izazovu“, rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a i pozvao da se prijave svi zainteresovani.

On je istakao da će svima tokom hakatona da budu na raspolaganju vrhunski mentori iz oblasti bankarstva i finansija, ali isto tako i programiranja, dizajna, kao i priprema za javni nastup.

Prijavljivanje je otvoreno za već formirane timove, od maksimalno pet članova, i za pojedince (IT-jevce, dizajnere, ljude iz sveta biznisa, preduzetnike) kojima je omogućeno da se upoznaju pre takmičenja, kako bi oformili svoje timove. Rok za prijavu je 23. maj, a svi zainteresovani mogu da se prijave i nađu sve potrebne informacije na vebsajtu ICT Hub-a ili direktno putem linka http://hackathon.icthub.rs/.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari