U toku je upis nove generacije LSPR – popust 20% za čitaoce Marketing mreže!

Londonska škola za odnose sa javnošću upisuje novu generaciju polaznika, a predavači iz velikih, uspešnih kompanija, medija i agencija na interaktivan i moderan način preneće polaznicima svoja znanja i PR veštine. LSPR počinje 7. marta i traje do 11. aprila.

Kreiran tako da vam pomogne u razumevanju svih aspekata u PR-u, LSPR program pomoći će vam da usavršite vaše komunikacijske veštine, razmišljate strateški i upoznate se sa stručnjicama i kolegama iz drugih kompanija i institucija.

Sa najboljima iz industrije PR-a podelićemo iskustva i razmišljanja, radićemo zajedno na projektima koji će vam pomoći da naučeno i primenite.

Digitalne veštine, veštine upravljanja rizikom i problemima, analitičnost i pismenost neophodni su za svakog PR profesionalca. Petonedeljni program Londonske škole za odnose s javnošću dizajniran je tako da ljudima koji se bave komunikacijama pruži znanja koja su im neophodna u kreiranju strateške komunikacije uzimajući u obzir sve izazove u upravljanju višestrukim platformama i integrisanim komunikacijama.

Za čitaoce Marketing mreže obezbeđen je popust 20% uz navođenje koda MMREŽA.

Za više informacija: https://represent.rs/schools/lspr/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari