Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

U pripremi knjiga „Korporativne komunikacije za primer“!

U cilju unapređenja saradnje i sistemske razmene znanja i veština između profesionalaca iz prakse, predstavnika akademske zajednice i studenata, Fakultet organizacionih nauka iz Beograda i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, nastavljaju sa izdavanjem knjige sa najboljim primerima dobre komunikacione prakse, ove godine pod nazivom „Korporativne komunikacije za primer“.

Knjiga se objavljuje od 2011. godine, jednom u dve godine, i sadrži prikaze uspešnih komunikacionih projekata i kampanja iz Srbije i regiona. “Korporativne komunikacije za primer“ su idealna prilika da profesionalci upoznaju studente visokoobrazovnih institucija, ali i sve pojedince zainteresovane za profesionalni razvoj, istraživanje i usavršavanje u ovoj oblasti, sa izuzetnim komunikacionim strategijama i taktikama, kao i najaktuelnijim izazovima, mogućnostima i trendovima u praksi strateških komunikacija.

Objavljivanjem projekta/kampanje iz oblasti interne komunikacije, digitalne komunikacije, korporativne društvene odgovornosti, krizne komunikacije ili integrisanih komunikacionih kampanja vaše organizacije u knjizi “Korporativne komunikacije za primer” doprinosite:

Za prijavu primera dobre prakse u ovoj knjizi se ne plaća kotizacija. Organizacija koja je prijavila projekat/kampanju, a koji bude odabran za objavljivanje, učestvuje u troškovima realizacije projekta i štampanju knjige sa iznosom od 39.000 dinara plus PDV.

U celosti popunjen obrazac za prijavu potrebno je dostaviti do 02. septembra 2018. Proces selekcije trajaće najduže 15 dana, nakon čega će urednice autorima odabranih primera tražiti eventualne dopune materijala u cilju što kvalitetnijeg prikaza kampanje u knjizi.

Za sve dodatne informacije o knjizi i prijavi: info@korporativnekomunikacije.rs ili danijelalalic@uns.ac.rs

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!