Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U narednih deset godina predviđa se rast broja novih radnih mesta u PR-u

SVET – Prema pisanju Wall Street Journala, neke kompanije su usled recesije smanjile broj novih radnih mesta. Pogođeni zatišjem na tržištu rada, poslodavci su podigli svoja očekivanja u pogledu obrazovanja i iskustva novih zaposlenih pretpostavljajući da će njihovi novi radnici razmišljati strateški i analitički.
Takođe, smanjeni su proračuni za sticanje praktičnog iskustva, što znači da kompanije žele spremne i kompetentne radnike kojima neće biti potrebna dodatna obuka. S druge strane, u odnosima s javnošću pojavile su se nove prilike za sve u struci. Prema najnovijim rezultatima, postoji više od 18.000 otvorenih pozicija za menadžere društvenih medija, što je posao koji nije postojao pre pet godina. Osim toga, kako navodi Journal, očekuje se da će broj radnih mesta novozaposlenih u odnosima s javnošću rasti u idućih deset godina.

Izvor: Edward Bernays škola

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!