Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Tufnice traže dizajnere!

Od 2. oktobra počeo je drugi u nizu Metalac Facebook konkurs za dizajnere. Iz njihove digitalne kuhinje stiže konkurs koji poziva sve dizajnere i dizajnerke da svojim kreativnim i orginalnim rešenjima udahnu novi život dobro poznatim Metalac tufnicama.
Metalac posuđe već drugu godinu pokušava da inspiriše sve mlade kreativce koji imaju veliku želju da pokažu svoj talenat i iskoriste priliku da to možda bude i njihov prvi dizajn rad koji će im otvoriti sva ostala vrata. Posle prvog konkursa koji je uspešno završen i ovde godine pobednika očekuje jedinstvena prilika da učešćem na Facebook konkursu predstavi svoj rad široj javnosti i osvoji specijalno izrađenu šerpicu sa svojim dizajnom, ali i mogućnost otkupa dizajna za masovnu proizvodnju i dalju saradnju sa kompanijom Metalac Posuđe.
Ako ste spremni za ovaj izazov, više o samom konkursu potražite na MetalacPosudje Facebook stranici i na njoj aplikaciju pod nazivom „Metalac dizajn konkurs„.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!