Tržišni iskorak Millenium promocije!

REGION – Millenium promocija (MPR+), vodeća hrvatska agencija za odnose s javnošću i jedna od vodećih agencija za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj, jesen je započela jačanjem svog tima komunikacijskih stručnjaka te nizom novih zvučnih klijenata.

Među novim klijentima Milleniuma su i Privredna banka Zagreb, jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj te globalni tehnološki div Samsung Electronics, za kojeg usluge odnosa s javnošću zajedno s partnerima Millenium pruža u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Albaniji.

Inače, Millenium promocija kao jedna od najstarijih hrvatskih agencija iduće godine obeležava 20 godina uspešnog rada, a od 2010. godine tržišni je lider u oblasti agencijskih odnosa s javnošću s kontinuiranim rastom prometa. U 2017. godini prihodi su rasli 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu te su iznosili 29,1 milion kuna, od čega je 12 miliona kuna ostvareno isključivo od pružanja konsultantskih usluga iz odnosa s javnošću.

Podsetimo, pored komunikacijskog menadžmenta, Millenium je proteklih godina uspešno započeo pružati usluge medijskog planiranja i zakupa, te digitalnog marketinga gde koristi neke od najnaprednijih tehnologija. Proteklih se godina Millenium istaknuo i mnogobrojnim kreativnim projektima, poput interaktivne izložbe “Croatia je Hrvatska” u zagrebačkom tunelu Grič. Izložba je postala jedna od najnagrađivanijih, a realizovana je u saradnji s klijentom Croatia osiguranje te agencijama Bruketa&Žinić&Grey i Brigada.

Millenium promocija danas, uz brojne projektne saradnje, pruža komunikacijske usluge za gotovo četrdeset stalnih klijenata, uglavnom iz korporativnog sektora iz zemlje i inostranstva.

Mario Petrović i Božo Skoko, osnivači i partneri agencije, ponosni su na činjenicu što je Millenium ispisivao savremenu istoriju odnosa s javnošću u Hrvatskoj te pridonosio podizanju standarda profesije, o čemu govori i niz domaćih te međunarodnih nagrada.

Više informacija možete pronaći na sajtu HURA-e.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari