Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Trimo nagrade za arhitekturu 2012

Međunarodni konkurs Trimo nagrade za arhitekturu, koje se održava po peti put ove godine, ohrabruje arhitekte širom sveta da prijave svoje radove koji sadrže najnovije trendove u arhitekturi. Novost na ovogodišnjem konkursu je nova kategorija “Future Dreams Award” (“Nagrada za buduće snove”), koja ohrabruje vizionarske projekte koji prate principe održivog razvoja i predstavljaju progresivna arhitektonska rešenja. Na prošla četiri konkursa, Trimo je dodelio 35 nagrada u vrednosti od 125 hiljada evra.
Konkurs Trimo nagrade za arhitekturu je konkurs za najbolja arhitektonska rešenja sprovedena na jedinstven, hrabar i inovativan način, koja, takođe, odgovaraju na potrebe okruženja i tržišta. Arhitekte, projektanti I njihovi partneri mogu da se prijave na takmičenje s projektima koji su delimično ili potpuno izgrađeni od Trimo proizvoda.
Ove godine, takmičenje ima novu kategoriju pod nazivom “Future Dreams Award” (“Nagrada za buduće snove”), koja ističe važnost novih konceptualnih arhitektonskih rešenja u oblasti čeličnih zgrada. Svrha nagrada je da ohrabri arhitekte kao zastupnike progresivnih promena da predstave svoje vizije i reakcije na okruženje koje se stalno menja. “The Future Dreams Award kategorija, koja obeležava novu fazu u razvoju za Trimo nagrade za arhitekturu, ohrabruje arhitekte da razmišljaju o tome šta definiše viziju održivog razvoja i, takođe, ih stimuliše da predstave svoje hrabre ideje. Svojim projektima, kreatori novih ideja mogu da pokažu kako se prilagođavaju promenama u okolini, društvu i privredi uključujući dizajn, intelekt, intuiciju i ekonomična rešenja“, izjavio je Predsednik žirija Trimo nagrada za arhitekturu, Tadej Glažar, redovni profesor Fakulteta za arhitekturu u Ljubljani, Slovenija.
Komisija za procenu raspodeliće fond za nagrade vredan 30 hiljada evra među odabranim kandidatima, čiji radovi prevazilaze granice onoga što smo već videli, ili što je već kreirano ili postignuto. Kako kaže internacionalni žiri, najbolji će da dobiju međunarodno priznanje uz novčanu nagradu, kao i niz novih prilika i ideja. Žiri sačinjavaju priznata imena u arhitekturi: Tadej Glažar, MA, redovni profesor Fakulteta za arhitekturu u Ljubljani, Slovenija; Malkolm Birks, MA, arhitekta u firmi Nikolas Her arhitekts iz Velike Britanije (Nicholas Hare Architects); Dmitri Fesenko, glavni i odgovorni urednik Arhitekturnog vesnika iz Rusije; i Samo Groleger, direktor Groleger arhitekata (Groleger Architects); Breda Kotar, komercijalni direktor u Trimu; i Mitja Vovko, arhitekta u Trimu – svi iz Slovenije.
Kandidati mogu da se prijave popunjavanjem formulara koji će da bude dostupan na veb-sajtu: www.trimo-architecturalawards.com/en do 31. maja ove godine. Trimo nagrade za arhitekturu dodeljuju se svake dve godine i predstavljaju sinergiju između arhitekata različitih generacija iz različitih zemalja i Trimo kompanija. Do sada, dobili smo kandidature više od trista projekata iz više od dvadeset zemalja.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!