Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Treće PR takmičenje studenata Vojvodine

Centar za odnose s javnošću Novog Sada organizuje Treće PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012″. Namera je da se svim zainteresovanim studentima osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, omogući da se dodatno edukuju i steknu praksu iz oblasti odnosa s javnošću. Pravo učešća imaju redovni i vanredni studenti mlađi do 27 godina starosti, kotizacija se ne naplaćuje, a važno je napomenuti da timovi mogu biti sastavljeni i od članova sa različitih fakulteta.
„PRimer 2012 je prava prilika da studenti prošire znanja koje stiču na fakultetima i da se oprobaju u rešavanju studija slučaja, u teorijskom i praktičnom delu. S obzirom na to da je prošle godine na takmičenju učestvovalo čak 37 ekipa sa 176 studenata, očekujemo da će interesovanje ovaj put biti još veće, a zato ćemo i ove godine organizovati besplatne edukacije, kako bismo dodatno promovisali ulogu i značaj menadžmenta odnosa s javnošću“, kaže predsednica Centra za odnose s javnošću Novog Sada Marijeta Lazor.
Svi zainteresovani studenti, timove sastavljene od tri do najviše pet članova, mogu da prijave na veb stranici Društva Srbije za odnose s javnošću www.pr.org.rs do 8. marta. Posle toga, za sve prijavljene, biće organizovana besplatna edukacija koja treba da im pomogne da savladaju praktične veštine i znanja iz odnosa s javnošću i što uspešnije reše studiju slučaja, kao takmičarski zadatak. Žiri sastavljan od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati deset najuspešnjih radova koji će se plasirati u polufinale. Plasman u finale obezbediće pet timova, koji će se boriti za nagrade krajem aprila. Za sve učesnike finala obezbeđene su vredne nagrade, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival, ili učešće na međunarodnoj PR konferenciji.
Centar za odnose s javnošću Novog Sada je prva lokalna kancelarija Društva Srbije za odnose s javnošću – neprofitne nacionalne sturkovne organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja, NS COJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću. Centar broji oko 30 članova sa teritorije Novog Sada.
Više informacija možete dobiti putem mejla prcentarns@gmail.com, kao i na sajtu DSOJ-a.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!