today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Treće PR takmičenje studenata Vojvodine

Centar za odnose s javnošću Novog Sada organizuje Treće PR takmičenje studenata Vojvodine „PRimer 2012″. Namera je da se svim zainteresovanim studentima osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u Vojvodini, omogući da se dodatno edukuju i steknu praksu iz oblasti odnosa s javnošću. Pravo učešća imaju redovni i vanredni studenti mlađi do 27 godina starosti, kotizacija se ne naplaćuje, a važno je napomenuti da timovi mogu biti sastavljeni i od članova sa različitih fakulteta.
„PRimer 2012 je prava prilika da studenti prošire znanja koje stiču na fakultetima i da se oprobaju u rešavanju studija slučaja, u teorijskom i praktičnom delu. S obzirom na to da je prošle godine na takmičenju učestvovalo čak 37 ekipa sa 176 studenata, očekujemo da će interesovanje ovaj put biti još veće, a zato ćemo i ove godine organizovati besplatne edukacije, kako bismo dodatno promovisali ulogu i značaj menadžmenta odnosa s javnošću“, kaže predsednica Centra za odnose s javnošću Novog Sada Marijeta Lazor.
Svi zainteresovani studenti, timove sastavljene od tri do najviše pet članova, mogu da prijave na veb stranici Društva Srbije za odnose s javnošću www.pr.org.rs do 8. marta. Posle toga, za sve prijavljene, biće organizovana besplatna edukacija koja treba da im pomogne da savladaju praktične veštine i znanja iz odnosa s javnošću i što uspešnije reše studiju slučaja, kao takmičarski zadatak. Žiri sastavljan od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, ocenjivaće i u uži izbor izabrati deset najuspešnjih radova koji će se plasirati u polufinale. Plasman u finale obezbediće pet timova, koji će se boriti za nagrade krajem aprila. Za sve učesnike finala obezbeđene su vredne nagrade, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival, ili učešće na međunarodnoj PR konferenciji.
Centar za odnose s javnošću Novog Sada je prva lokalna kancelarija Društva Srbije za odnose s javnošću – neprofitne nacionalne sturkovne organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja, NS COJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću. Centar broji oko 30 članova sa teritorije Novog Sada.
Više informacija možete dobiti putem mejla prcentarns@gmail.com, kao i na sajtu DSOJ-a.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!