Tradicionalna izložba najlepših kalendara, čestitki i poslovnih poklona

Muzej savremene umetnosti Vojvodine u Novom Sadu i galerija „New Moment New Ideas“ u Beogradu biće od 1. do 16. februara ove godine domaćini jedinstvene izložbe najlepših novogodišnjih kalendara, čestitki i poslovnih poklona.

Osnovni kriterijum za ocenjivanje radova biće dizajnerska rešenja, umetnički koncept, kvalitet štampe, ali i načina na koji su prilagođeni da poruke korisnicima prenesu na kulturan način, zatim zanimljivost tema, preglednost, jasnoća kalendarijuma i poruka, slogani – traganje za novim idejama. Cilj i svrha ove jedinstvene privredno-kulturne manifestacije je da se dobije objektivna slika o dizajnu, afirmišu i podstaknu stvaraoci, kompanje agencije i štamparije, kulturne institucije sportske organizacije, na unapređenju promotivno-poslovnih aktivnosti, ali i mnogo više da se stekne objektivna ocena o tome koliko su naša dizajnerska rešenja deo evropske kreativne scene.

Žiri u sastavu Miroslav Mušić, teoretičar i kritičar dizajna (predsednik), Laslo Kapitanj, dizajner – istaknuti umetnik, Dragan Kurucić, foto-dizajner, Radule Bošković, akademski slikar, Pero Zubac, pesnik i Dragan Kosanović, marketinški stručnjak – idejni tvorac izložbe, dodeliće nagrade i priznanja po kategorijama, kao i specijalna prznanja za fotografiju, imajući u vidu profitne i neprofitne organizacije.

Izložba najlepših kalendara
Prijava za izložbu

Izvor: časopis TABOO


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari