today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Svetski priznati dizajneri i stručnjaci za oglašavanje na Danima komunikacija

Učesnike Dana komunikacija, festivala oglašavanja, koji se održava od 15. do 18. maja u hotelu Lone u Rovinju, očekuju predavanja svetski priznatih dizajnera i stručnjaka za brendiranje i oglašavanje. Na Dane komunikacija dolaze dizajnerska zvezda Mirko Ilić, kreativni direktor u agenciji Communis DDB Beograd Slavimir Stojanović, vođa sektora za grafički identitet grupe NIKE Clinton Shaner, kao i Andreas Simon stručnjak za razumevanje ponašanja potrošača.
Mirko Ilić svetski je priznati dizajner i ilustrator čije radove karakterizuju snažni vizualni koncepti. Karijeru u SAD-u započeo je u Time Magazinu i New York Timesu, a 1995. je osnovao multidisciplinarni studio za grafički dizajn, 3D animacije, filmske naslove i ilustracije Mirko Ilić Corp. sa sedištem u New Yorku. Pre dolaska u SAD bavio se stripom, ilustracijama, plakatima, vizualnim oblikovanjem knjiga i muzičkih ploča. Dobitnik je brojnih nagrada, među kojima se ističu one Društva ilustratora, Art Directors Cluba, ID Magazina, Print Magazina i mnogih drugih. Na ovogodišnjim Danima komunikacija održaće multimedijalno predavanje pod nazivom „Simboli mržnje“ kroz koje će prikazati kako se neonacizam svojom ikonografijom snažno infiltrirao u naše društvo te će govoriti o toleranciji javnosti na simbole neonacističkih grupacija.
SlavimirSlavimir Stojanović, svestrani je beogradski dizajner i osnivač lifestyle branda FUTRO koji je za svoje projekte iz oblasti dizajna i oglašavanja nagrađen sa preko 300 međunarodnih nagrada i priznanja. U svojoj bogatoj karijeri bavio se tipografijom, oglašavanjem, dizajnom, produkt dizajnom, pop kulturom, umetnošću. Slavimir je trenutno partner u branding agenciji Designis i kreativni direktor u agenciji Communis DDB Beograd. Na Danima komunikacija održaće predavanje „Uspon palog satelita“ na kom će govoriti o poslovnom i životnom timelineu jednog dizajnera. Predavanje se, kroz niz anegdota, bavi najrazličitijim uticajima koji su ga formirali, od rada u Švedskoj, preko Ljubljane i New Yorka do Beograda.
Clinton Shaner, nagrađivani je dizajner i vođa odseka za grafički identitet grupe NIKE. Pre dolaska u NIKE, stvarao je inovativna rešenja za klijente kao što su Coca-Cola, Tihany dizajn, Rockport Publishers, Target, The Broadmoor Hotel Le Cirque, The New York Times, United Healthcare i Tesco. Na festivalu Dani komunikacija govoriće o procesu razvoja identiteta brenda u svetu modernog sporta s upornim i nemilosrdnim naglaskom na sportiste i inovacije.
Andreas Simon stručnjak je za razumevanje ponašanja potrošača i bihevioralni marketing. Ima 30 godina iskustva u oglašavanju i komunikacijskom poslovanju, a u njegovoj bogatoj karijeri ističe se pozicija predsednika Uprave agencije BBDO Budimpešta na čijem čelu je proveo punih 12 godina. Njegovo predavanje pod nazivom „Sexy podaci: Savremeni izvor kreativne inspiracije“ govoriće o tome kako nam podaci o potrošačima, ako ih koristimo na pravi način, mogu pomoći da shvatimo motivaciju iza ljudskog ponašanja i napraviti veliki korak u procesu prodaje.

Više informacija o festivalu na www.danikomunikacija.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!