Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Svetski PR stručnjak Pascal Beucler na PROACTIVE 2012

Pascal Beucler, potpredsednik i glavni strateg MS&L grupe i predavač na Sorbonne-i i uglednoj francuskoj poslovnoj školi HEC, jedan je od ovogodišnjih predavača Proactive-a, regionalne edukativne konferencije o odnosima s javnošću koja će se održati od 24. do 26. maja na Kozari, saopštili su organizatori. U svom predavanju pod nazivom „PurPle (Cilj & Ljudi)“ govoriće o značaju integracije ljudi u delovanje kompanija i organizacija, kao i ostvarivanju ciljeva. Ovo je naročito bitno u vremenu kada unutar kompanija i među ljudima generalno postoji malo poverenja i kada su društveni mediji dodatno osnažili ljude kako unutar tako i izvan kompanija i organizacija. Svi ti aspekti su veoma značajni za menadžment promena i društvene inovacije u cilju bolje saradnje.
“Drago nam je da je jedan od predavača 8. Proactive-a i Pascal Beucler, svetski priznati stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u strateškoj komunikaciji. U svom predavanju govoriće o novim zadacima i odgovornostima PR stručnjaka, kao i značaju spoznavanja unutrašnjosti ljudi, odnosno zaposlenih, njihovih stavova, potreba i vizija i kako iskoristiti to za razvoj inovacija i promena unutar kompanija. Verujemo da će njegovo iskustvo na svetskom nivou pomoći našim PR-ovima u usavršavanju i da će im biti zanimljivo da vide kako PR stručnjaci deluju na svetskom nivou”, istakla je Bojana Blažević, izvršna direktorka agencije PRIME Communications.
Da je Beucler jedan od najvećih stručnjaka na području strateškog komuniciranja pokazuje i podatak da se među njegove klijente ubrajaju kompanije poput: francuski MORH-a Hachette, Renault, L’Oréal, Carrefour, Thomson, Vivendi i SFR, Nestlé, P&G, Club Med, BNP Paribas, Dassault Systèmes i Suez Editis,Vinci, Veolia itd. O kriznoj komunikaciji na Proactive-u govoriće Lidija Capković Martinek, savetnica za odnose s javnošću glavnog direktora Zračne luke Zagreb, dok će o internoj komunikaciji govoriti Slavica Squire, osnivač i vlasnica prvog NLP Instituta i prve Coaching akademije u Srbiji.
Osmi PROACTIVE održaće se od 24. do 26. maja u hotelu Monument na Kozari. Više informacija o konferenciji i drugim predavačima možete pronaći na www.proactive.ba.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!