Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Svetski komunikacioni forum 8. septembra u Kijevu

SVET – Ove godine Ukrajina, a naročito njena politika, u centru su pažnje svetskih medija. Svedoci smo grešaka u komunikaciji koje se pretvaraju u političke krize. Koja je uloga komunikacija u tom procesu, na koji način profesionalni komunikatori mogu pomoći društvu, kada političari ne mogu da postignu dogovor, samo su neka od pitanja koja će biti postavljena 8. septembra u Kijevu na Svetskom komunikacionom forumu.
Ključne teme Foruma biće, između ostalog, rat informacijama i biznis; od efikasne komunikacije do efikasnog poslovanja, nove mogućnosti; komunikacija kao sredstvo jačanja ugleda na tržištu visokog rizika; koji jezik komunikatori govore u Evropi itd.
Deo programa na Forumu u Kijevu činiće i Communication for Future Award (C4F), koji otvara mogućnost za lokalne komunikacione stručnjake da osvoje globalno profesionalno priznanje.

Više informacija pronađite na sajtu http://forumdavos.tumblr.com/.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!