Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Svetski događaj za kreativce u Beogradu

Peti po redu u Beogradu, i trenutno najveći Behance događaj u svetu – Belgrade Behance Reviews, održaće se u sklopu Design Hub-a na Mikser Festivalu u formatu kampusa (#BBCampus) koji traje svih pet dana festivala od 3. do 7. juna.

Kreativci će imati prilike da se druže, upoznaju i dobiju profesionalno mišljenje o svojim radovima od renomiranih dizajnera na događaju Belgrade Behance Reviews. Ovaj događaj je deo globalne mreže Behance događaja, koji se održavaju u celom svetu sa ciljem razmene ideja kreativaca sa Behance sajta u offline svetu.

Portfolio Reviews radionice će ovoga puta okupiti umetnike iz oblasti fotografije i grafičkog dizajna, a Behanceri mogu prijaviti svoje radove za Serbia Showcase izložbu koja je vec poznati program Belgrade Behance Reviews-a.

Noviteti u programu su How to make Portfolio radionice, Logo Exchange i 99u Inspiration Night. Na „How to make Portfolio“ radionicama učesnici će moći da nauče kako da naprave portfolio u okviru Behance platforme i personalni portfolio sajt. „Logo Exchange“ je deo programa u kome tri dizajnera sa Behance-a kreiraju logoe za zainteresovane klijente na licu mesta, u zamenu za prigodan poklon. Na 99u Inspiration night-u ćete imati prilike da čujete inspirativne govore Slavimira Stojanovića, Insomnia studia i druge, kao i govore stranih svetski poznatih kreativaca.

Program je otvoren za sve Behancere, ali i za širu kreativnu zajednicu. Možete učestvovati u više programa, a ulaz je besplatan.

Detaljan program i za prijave na: http://www.belgradebehance.com/program

 

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!