today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sve spremno za PROACTIVE 2012

Za samo nekoliko dana, od 24. do 26. maja, na Kozari u hotelu Monument okupljaju se PR stručnjaci iz celog regiona na višednevnoj edukativnoj konferenciji o odnosima s javnošću. PROACTIVE se ove godine održava osmi put i ujedno obeležava 10 godina postojanja agencije PRIME Communications, koja je organizator.
Konferenciju će otvoriti Pascal Beucler, potpredsednik i glavni strateg MS&L grupe sa predavanjem pod nazivom „PurPle (Cilj & Ljudi)“ u kojem će govoriti o značaju integracije ljudi u delovanje kompanija i organizacija, kao i ostvarivanju ciljeva. “Drago nam je da ove godine imamo među predavačima međunarodna imena, ali i predavače iz regije koji su ostvarili svetske uspehe u protekloj godini. Verujemo da će učesnici PROACTIVE-a, kojih je ove godine više nego ikada i koji nam dolaze iz BiH, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore, čuti mnogo zanimljivih primera iz prakse koje će moći iskoristiti u svom radu”, istakla je Lejla Brčaninović, PR direktorica agencije PRIME Communications.
Na PROACTIVE-u će predavati Slavica Squire, osnivač i vlasnik prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije u Srbiji koja će govoriti o značaju interne komunikacije, Dragana Đermanović, vlasnica agencije PR Pepper i strateški konsultant agencije PRIME Communications koja će predstaviti svoj studije slučaja online strategije za Novaka Đokovića i mnogi drugi ugledni predavači. Pored korisnih i zanimljivih predavanja učesnici će imati priliku da učestvuju u PROACTIVE World Cafe radionici u sklopu koje će diskutovati i razmenjivati mišljenja o nekoliko veoma aktuelnih i značajnih tema za PR profesiju. Moderatori u sklopu radionice će biti Robert Čoban, Drenislav Žekić, Ksenija Renko, Peđa Ašanin Gole i Robert Ličen.

Više informacija o konferenciji svi zainteresovani mogu saznati na www.proactive.ba.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!