Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Sve spremno za Bledcom 2012

Ovogodišnji internacionalni PR simpozijum Bledcom, održaće se 06. i 07. jula na Bledu u Sloveniji. Svoje prisustvo na ovom dvodnevnom skupu potvrdili su neki od najpriznatijih teoretičara odnosa s javnošću kao i komunikacijskih i PR stručnjaka iz Amerike, Nemačke, Kine, Novog Zelanda, Švajcarske, Poljske i Slovenije.
Vodeće teme ovogodišnjeg Bledcoma biće posvećene izgradnji poverenja javnosti u kompanije i uloga profesionalaca u uspešnom komunikacijskom menadžmentu, a program je podeljen u dva dana. Prvi put ove godine, simpozijum će biti koncipiran tako da obuhvati akademski i korporativni segment, sa posebnim osvrtom na dobre primere komunikacijske prakse iz Evrope i sveta. Simpozijumu će, između ostalih, prisustvovati i Danilo Turk, predsednik Republike Slovenije.
Prijavljivanje za BledCom 2012. je i dalje u toku, a prijave koje stignu do 06. juna ostvariće 10% popusta. Simpozijum Bledcom već 18 godina uspešno okuplja PR stručnjake iz celog sveta u cilju razmene ideja i iskustava, nastojeći da unapredi teoriju i praksu, ali i istraživanja iz oblasti odnosa sa javnošću i njenih srodnih disciplina. Nastao je kao odgovor na potrebu za globalnim forumom namenjenim teoretičarima i praktičarima, kojim bi se istraživalo brzo rastuće telo međunarodnih komunikacija, uključujući tu korporativne i marketinške komunikacije, javne poslove i odnose sa javnošću, kao i ugled i odnose sa menadžmentom.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!