Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Sve spremno za Bledcom 2012

Ovogodišnji internacionalni PR simpozijum Bledcom, održaće se 06. i 07. jula na Bledu u Sloveniji. Svoje prisustvo na ovom dvodnevnom skupu potvrdili su neki od najpriznatijih teoretičara odnosa s javnošću kao i komunikacijskih i PR stručnjaka iz Amerike, Nemačke, Kine, Novog Zelanda, Švajcarske, Poljske i Slovenije.
Vodeće teme ovogodišnjeg Bledcoma biće posvećene izgradnji poverenja javnosti u kompanije i uloga profesionalaca u uspešnom komunikacijskom menadžmentu, a program je podeljen u dva dana. Prvi put ove godine, simpozijum će biti koncipiran tako da obuhvati akademski i korporativni segment, sa posebnim osvrtom na dobre primere komunikacijske prakse iz Evrope i sveta. Simpozijumu će, između ostalih, prisustvovati i Danilo Turk, predsednik Republike Slovenije.
Prijavljivanje za BledCom 2012. je i dalje u toku, a prijave koje stignu do 06. juna ostvariće 10% popusta. Simpozijum Bledcom već 18 godina uspešno okuplja PR stručnjake iz celog sveta u cilju razmene ideja i iskustava, nastojeći da unapredi teoriju i praksu, ali i istraživanja iz oblasti odnosa sa javnošću i njenih srodnih disciplina. Nastao je kao odgovor na potrebu za globalnim forumom namenjenim teoretičarima i praktičarima, kojim bi se istraživalo brzo rastuće telo međunarodnih komunikacija, uključujući tu korporativne i marketinške komunikacije, javne poslove i odnose sa javnošću, kao i ugled i odnose sa menadžmentom.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!