today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

„suPRjunak“ film o važnosti PR struke

REGION – Studentska sekcija Slovenskog društva za odnose s javnošću (PRSS) obeležila je petnaest godina projekta Pruf!, koji ima za cilj podizanje svesti mladih o važnosti struke odnosa s javnošću. Tim povodom, oni su snimili kratak dokumentarni film „suPRjunak“.
Film se sastoji od različitih priča, odnosno na koji način uspešni odnosi s javnošću rešaju dnevne probleme sa kojima se ljudi susreću. „Opredeli smo se za novi žanr – mockumentary, u kome su izmišljeni događaji predstavljeni kao istiniti“, objasnili su mladi iz studentske sekcije PRSS.
Studenti kroz projekat Pruf! već godinama rade na promociji PR struke, a rezultati poslednjeg istraživanja koje su sproveli pokazalo je da u Sloveniji još uvek važe predrasude koje prate struku odnosa s javnošću, kao i da struka nema dobru reputaciju u javnosti. Studentska sekcija PRSS ponudila je i usluge savetovanja iz oblasti komunikacija udruženjima mladih i NVO.

suPRjunak // 4 from PRUF! on Vimeo.

Više informacija pronađite na sajtu Marketing magazina.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!