today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Studentsko-edukativni susret u Sarajevu

REGION – Ovog će se vikenda u Sarajevu održati četvrto izdanje Balkans Student Public Relations Conference PR ARENA. U Hotelu Hollywood 18. i 19. okotobra očekuje se više od 200 studenata iz 5 država u regiona.
Studenti će imati priliku čuti primere iz prakse na temu upravljanje reputacijom jednog od vodećih britanskih stručnjaka Charlesa Skinnera, ali i priče o protokolu i izazovima digitalnih komunikacija, telekomunikacijama, strategijama i kriznim situacijama u različitim delatnostima. Konferencijske kotizacije iznose 15€ za dva dana. Kao što je ususret ovom događaju istakao njen osnivač, Danijel Koletić, ovim događajem žele podignuti svest o važnosti komunikacijskih veština bez obzira na studije jer komunikacije su na kraju prisutne u svim područjima delovanja.
Konferenciji će prisustvovati studenti sa raznih univerziteta i visoko obrazovnih institucija u regionu. Jedna od predavača je i Ljiljana Mihajlović Lazić iz Beogradskog narodnog pozorišta koja će izlagati na temu komunikacijskih strategija i kriznom komuniciranju u pozorištu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!