Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Studenti na „PR Forumu“ kreirali TV spot za Kolektivu

U Beogradu, 30. i 31. marta na fakultetu Singidunum u Beogradu održan je „PR forum“ projekat studentske organizacije AIESEC koji je imao za cilj pružanje sveobuhvatne podrške studentima pri sticanju savremenih znanja i veština, kroz edukaciju i praktičan rad. Projekat su činila predavanja, radionice, predstavljanje studija slučaja, kao i proglašenje  pobednika.  „PR Forum“ bio je podržan od Kolektive kao generalnog sponzora i još dve kompanije Nordeus, Almex i pozorišta Dadov.
Kolektiva je pružila mogućnost studentima da pokažu svoja stečena znanja iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću, kroz studiju slučaja koja je bila bazirana na kreiranju video klipa i kroz radionice bazirane na novim idejama.
„Veoma smo zadovoljni idejama i kreativnošću mladih u Srbiji kao i njihovim znanjem i shvatanjem poslovanja. Pred studentima AIESEC-a nije bio ni malo lak zadatak. Napravljena su tri video klipa koja na vrlo jednostavan, simpatičan i nesvakidašnji način objašanjavaju poslovanje Kolektive kao sajta za grupnu kupovinu i velike popuste. Izbor najboljeg  video klipa bio je, takođe, težak zadatak za kompaniju“, rekla je marketing i PR menadžer Kolektive Anđela Vujačić.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!