Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Studenti Bernaysa na praksi u Chapter 4 širom centralne i istočne Evrope

REGION – Nakon brojnih sporazuma o saradnji koje je sklopila u Hrvatskoj, prva Visoka škola za komunikacijski menadžment Edward Bernays potpisala je ugovor o saradji i sa međunarodnom PR agencijom – Chapter 4.
Boris Beker, Managing Partner u agenciji Chapter4 i Damir Jugo, dekan Bernaysa potpisali su sporazum o partnerskoj saradnji kojim se studentima Bernaysa otvara mogućnost da praksu rade u jednoj od 17 zemalja centralne i istočne Evrope. Osim što se na ovaj način studentima otvaraju vrata da svoje teorijsko znanje obogate iskustvom u nekoj od stranih PR agencija, studenti Bernaysa dobiće priliku i upoznati se s različitom pogledom na PR te različitim tehnikama i alatima kojim se služe stručnjaci u Evropi.

Više informacija na sajtu Bernaysa.

Foto: Bernays

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!