today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Startit Fest od 15. do 19. maja u Beogradu

Najveći startap događaj u ovom delu Evrope biće održan od 15. do 19. maja u Beogradu, a tokom petodnevnog Startit Fest-a održaće se čak 50 različitih događaja. Očekuje se učešće 50 startapa iz Srbije i Jugoistočne Evrope, brojnih investitora, ali i više od 5 hiljada posetilaca.
Organizacija SEE ICT iz Beograda organizovaće od 15. do 19. maja u beogradskoj Savamali prvi Startit Fest koji će okupiti vodeće mlade IT kompanije iz Jugoistočne Evrope, brojne investitore, ali i sve one koji se interesuju za inovacije, nove tehnologije i preduzetnštvo.
Biće to prvi događaj tog tipa u Srbiji i regionu, pa će Beograd tokom pet festivalskih dana postati pravi epicentar startap dešavanja u ovom delu Evrope. O tome svedoči i činjenica da će tokom Startit Fest-a biti organizovano čak 50 velikih i malih događaja, od radionica i predavanja, do prezentacija pred investitorima, susreta, panela, a celokupan događaj upotpuniće i noćni program.
Izvršna direktorka organizacije SEE ICT Dragana Zmijanac kaže da je cilj Startit festivala da postavi Beograd na mapu tehnološkog preduzetništva u Srbiji i poveže mlade kompanije sa investitorima iz inostranstva.
Jedan od ciljeva ovog festivala je da okupi kreativne pojedince koji se tek upoznaju sa tehnološkim preduzetništvom, a ne samo aktivne članove startap zajednica u našem regionu, kao i da inicira pokretanje njihovih projekata.
Od iskusnih i uspešnih preduzetnika na festivalu će gostovati Branko Milutinović iz Nordeusa, Igor Bogićević iz Seven Bridges Genomicsa, kao i predstavnici ključnih evropskih fondova i akceleratora, poput Sid Kempa, Spid Investa, Elevena i drugih. Ulaz na Startit Fest je slobodan.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!