Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Stanje PR struke u SAD-u, Kanadi i Latinskoj Americi

SVET – The Holmes Report objavio je rezultate istraživanja stanja PR struke u SAD-u, Kanadi i Latinskoj Americi, u kome je učestvovalo 200 vodećih kompanija iz oblasti odnosa s javnošću. Kompanije su se složile da su prvi znaci ekonomskog oporavka povećanje prihoda u PR industriji u SAD-u, koji nastavljaju da prestižu Evropu, u kojoj još uvek vladaju mere štednje. Istraživanje je pokazalo da još uvek ima prostora za rast i širenje PR industrije, na šta posebno utiču nove tehnologije i razvoj digitalnih komunikacija.
Prema podacima iz istraživanja, PR agencije su pokazale sposobnost da se takmiče i idu u korak sa kreativnim i advertising agencijama u oblasti kreiranja kvalitetnog sadržaja, nudeći širok spektar kanala i analata, dobru komunikaciju sa medijima i obezbeđivanje medijskog prostora. PR kompanije iz SAD-a, Kanade i Latinske Amerike svoju uslugu šire u smeru digitalnih medija, analize sadržaja, istraživanja, strateškog planiranja i metrike.
Ove podatke potkrepljuje i činjenica da je PR industrija u 2013. zabeležila rast od blizu 10%, a u 2014. godini prognoze su da će ovaj procenat rasti ili u krajnjem slučaju ostati na istom nivou.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!