Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Stabilno tržište odnosa s javnošću u Srbiji

Časopis TABOO objavio je danas rezultate poslovanja specijalizovanih agencija za odnose s javnošću u Srbiji, a na vrhu liste nalazi se agencija Executive Group.
Kako se navodi na sajtu TABOO-a, Executive Group ima ubedljiv rast poslovnog prihoda u poslednje tri godine. Taj rast prati i neto dobitak, kao i zavidan – stalno rastući broj zaposlenih. U sve tri ekonomske kategorije zauzima prvo mesto, i to ubedljivo.
„Imajući u vidu kontinuirani pad poslovnog prihoda Represent Communications, kao i neto dobiti koja je svedena na simboličnu vrednost, nameće se, kao mogući zaključak, da u Srbiji više ne postoji dominacija dve agencije za već samo jedne“, navodi se na sajtu TABOO-a.
Iznenađenje godine je snažan prodor agencije Ruskin&Hunt. Za svega tri godine, uspon sa 21. na 3. mesto po poslovnom prihodu, sa vrednošću neto dobitka i dupliranim brojem zaposlenih.
Agencija Olaf&McAteer demonstrira stabilnost po svim analiziranim parametrima, kao i Direct Media Public Relations. Kompletnu tabelu možete progledati OVDE.
Kako je zabeležen rast neto dobiti za skoro 50 odsto (46,38%), i rast broja zaposlenih za 2,3%, može se zaključiti da je u pitanju stabilna poslovna grupacija. Deset od dvadeset analiziranih agencija za PR ima značajan pad neto dobitka u odnosu na prethodnu, 2012. godinu, što potvrđuje stav da je vidna konsolidacija uspešnih.

Više informacija pronađite na sajtu časopisa TABOO.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!