today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Šta poslovna komunikacija govori o nama?

Šta je poslovna komunikacija? Koji su alati i veštine poslovne komunikacije? Šta definiše poslovni protokol, poslovni susret i poslovni razgovor? Da li znate koje pravilo sedenja je potrebno da primenite kada organizujete poslovnu večeru, ručak ili razgovor za pregovaračkim stolom? Koja su pravila internet komunikacije? Da li odelo čini čoveka kada je poslovna komunikacija u pitanju? Na ova i mnoga druga pitanja dobićete odgovore na predavanju „Standardi protokola i poslovne komunikacije“ u organizaciji Londonske škole za odnose s javnošću.
Londonska škola za odnose s javnošću je jedini licencni program ove vrste u našoj zemlji i pruža teorijska i praktična znanja svima koji žele da unaprede svoja znanja o odnosima sa javnošću, saopštila je agencije „Represent communications“. Program Londonske škole za odnose s javnošću sadrži 15 predavanja. Pored standarda protokola i poslovne komunikacije naučićete kako se komunicira sa željenim javnostima, kako se pravi komunikacijski projekat, kako da se pripremite za medijski nastup, koji je izlaz iz krize, koje kvalitete bi trebalo da poseduje dobar govornik i uspešan PR.
Predavanja za 17. generaciju polaznika počinju 24. marta, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati agenciju „Represent Communications“ na telefon 011/715 2 500 ili putem mejla office@represent.rs.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!