Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Srpska ekspertkinja predsednica PR žirija međunarodnog takmičenja

PR žirijem XIII Međunarodnog festivala advertajzinga u Ukrajini, predsedavaće PR stručnjak iz Srbije – direktorka PR agencije Pleon Olaf&McAteer Ljiljana Boljanović, istovremeno jedina članica žirija koja dolazi sa ovih prostora, saopštila je ova agencija.
„Ponudu da neko iz Srbije predsedava žirijem jednog međunarodnog takmičenja doživljavam kao priznanje za PR struku u našoj zemlji. Svakodnevni rad nas PR profesionalaca usmeren je na ostvarivanje visokih standarda u struci, što nije jednostavan zadatak u ovako izazovnim vremenima, ali mi ne odustajemo. Drago mi je što je taj kvalitet prepoznat i van granica naše zemlje“, rekla je Ljiljana Boljanović.
Na XIII Međunarodnom festivalu advertajzinga, koji će trajati od 23. do 26. maja u Odesi u Ukrajini, okupiće se eksperti iz 14 zemalja, Velike Britanije, Holandije, Finske, Rusije, Ukrajine, Belorusije, Letonije, Kazahstana, Litvanije, Estonije, Jermenije, Azerbejdžana i Gruzije. U okviru Festivala biće dodeljene nagrade najboljim reklamama i kampanjama u kategorijama kao što su film, štampa, radio i dizajn, a biće odabrane i najbolje PR kampanje, iz zemalja učesnica Festivala. Na Festivalu će biti održana i brojna predavanja i radionice na temu komunikacija u tradicionalnim i digitalnim medijima, ulozi marketinga i PR u socijalnim medijima, kao i aktuelnim trendovima u PR-u i marketingu.
Za više informacija posetite kiaf.com.ua/en .

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!