Sofi kupke u novom dizajnu

SOFI –  radionica prirodne kozmetike klijent je sa kojim agencija „Popular Bruketa&Žinić OM“ uspešno surađivala još na definisanju vizuelnog identiteta, te dizajnu ambalaže sapuna i poklon-pakovanja. Naglasak na ručnoj izradi, kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda prisutan je i kod dizajna nove ambalaže za šumeće kupke.
Dizajn linije proizvoda osmišljen je tako da svaki proizvod bude drugačiji u odnosu na ostale, sa zasebnim inicijalom sa kojim započinje njegov naziv. Time je dobijen snažan vizuelni identitet čitave kategorije proizvoda, ali i karakterističan grafički element koji će novoj ambalaži osigurati vidljivost i diferencijaciju na mestima prodaje, što je i bio jedan od zahteva klijenta.
Ovakav način korištenja tipografije u izgledu ambalaže nesvakidašnji je na srpskom tržištu, što Sofi šumeće kupke izdvaja od konkurencije. Prilikom dizajniranja tipografskih znakova tim agencije „Popular Bruketa&Žinić OM“ nastojao je  inicijale prožeti posebnim handmade izgledom, koji odlikuje čitavu liniju organskih SOFI proizvoda.

Izvor: Popular Bruketa&Žinic OM


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari