test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Smartpoint Adria nastavlja regionalno širenje i pojačava tim

Smartpoint Adria, jedna od najvećih nezavisnih regionalnih marketinških agencija, u februaru ove godine dobila je pojačanje. Na poziciju menadžera poslovnog razvoja, nakon višegodišnje uspešne karijere u Mokrogorskoj, vodećoj poslovnoj školi u regionu, došao je Bojan Balaž.

U skladu sa svojim razvojnim ciljevima, agencija Smartpoint Adria tokom prošle godine investirala je kako u širenje tima na više različitih pozicija, tako i u širenje portfolija usluga i tržišta na kojima posluje. Osluškivanje i ispunjavanje potreba svojih zaposlenih, kao i praćenje promena i trendova u sferi marketinga, Smartpoint Adria čine agencijom koja jednako jača i svoje ljude, i klijente sa kojima sarađuje. Sa Bojanovim dolaskom, nastavak sprovođenja ovakve poslovne filozofije biće još efikasniji.

Ulaganje u poslovni razvoj će omogućiti tržištu Adria regije da se još bolje upozna sa radom i uslugama koje Smartpoint nudi, dok će klijenti, kako postojeći, tako i novi, dobiti adekvatnu podršku za postizanje ili jačanje svojih liderskih pozicija.

Bojan Balaž je dobro poznato lice u poslovnoj zajednici čija će reputacija i brojni poslovni kontakti pomoći agenciji Smartpoint Adria u daljem osvajanju regionalnog tržišta. Sa druge strane, marketinška agencija koja nastoji da uspostavi dugoročne odnose sa svojim poslovnim partnerima predstavlja idealno mesto za nastavak karijere menadžera koji veruje da su i B2B i B2C pristupi zapravo H2H (Human to Human).

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!