Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

SmartApp: Inovativna platforma koja će promeniti program lojalnosti!

“Želeli smo da ponudimo svojim kupcima jednostavan način registracije kupovine kako bi učestvovali u izvlačenju nagrada. SmartApp nam je omogućio da pratimo sprovođenje kampanje i pružimo učesnicima fer šanse da osvoje ponuđene nagrade.” Octav Ștefan, PR Manager Smartpoint

Na današnjem visoko konkurentnom tržištu, odanost kupaca postala je jedan od najvažnijih aspekata svakog poslovanja. Brendovi sve više pažnje posvećuju implementaciji najrazličitijih loyalty programa kako bi zadržali svoje kupce, poboljšali njihovo zadovoljstvo, ali i povećali sveukupnu prodaju.

Međutim, osmišljavanje i sprovođenje programa lojalnosti često može da bude prilično izazovno i da, samim tim, oduzme mnogo vremena. Znate o čemu govorimo? Onda je trenutak da upoznate SmartApp!

SmartApp je inovativna loyalty platforma koja brendovima i kompanijama nudi kompletno rešenje za uspešnu realizaciju loyalty kampanja, pritom vodeći računa o svakom njenom segmentu što garantuje bolje rezultate i zadovoljstvo kupaca, učesnika u datoj kampanji.

SmartApp platforma, koja se zasniva na veštačkoj inteligenciji, kreirana je da ispuni najkompleksnije zahteve organizovanja digitalne loyalty kampanje oslanjajući se na višegodišnje iskustvo u radu Smartpoint grupe.

Koristeći najnovije dostupne tehnologije, SmartApp platforma nudi brojne prednosti, uključujući brzu implementaciju, skalabilnost, pristupačnost, informacije u realnom vremenu, AI tehnologiju i smanjenje troškova – sve što je neophodno da bi vaša loyalty kampanja bila uspešna!

Brza implementacija jedna je od glavnih prednosti SmartApp platforme koja već ima bogato iskustvo u sprovođenju desetina nacionalnih kampanja za neke od najpoznatijih brendova. Upravo zato SmartApp i može da ponudi brz i efikasan proces implementacije što kompanijama štedi dragoceno vreme i resurse.

Još jedna od prednosti ove platforme je njena skalabilnost odnosno prilagodljivost. Zahvaljujući ovoj karakteristici, kompanije imaju mogućnost da usložnjavaju i šire svoje kampanje u pogledu broja učesnika, dok se istovremeno marginalni trošak smanjuje. Ovo SmartApp čini isplativim za preduzeća bilo koje veličine.

Zahvaljujući mogućnosti da kampanje pratite u realnom vremenu uz pomoć namenske kontrolne table, možete se lako prilagoditi novonastalim okolnostima, naročito u slučaju upozorenja o detektovanju nekih nepravilnosti.

AI tehnologija kojom se SmartApp može pohvaliti moćan je alat koji automatizuje različite aspekte loyalty programa. Platforma poseduje napredni algoritam za izdvajanje informacija iz slika, uključujući skeniranje računa te otkrivanje potencijalne prevare. Na ovaj način se obezbeđuje fer takmičenje odnosno jednaka šansa za sve učesnike da osvoje ponuđene nagrade. Ovo dalje vodi do jačanja poverenja ne samo u program lojalnosti, već i u brend u celosti.

SmartApp kompanijama takođe nudi prilagođenu, struktuiranu bazu za prikupljanje, čuvanje i obradu podataka. Ova baza dostupna je samo ovlašćenim korisnicima i omogućava im dalje donošenje odluka na osnovu dostupnih informacija.

Izveštaji o ključnim indikatorima kampanje u realnom vremenu, kao i periodični izveštaji, dragoceni su za praćenje trenutne, ali i organizaciju svih daljih kampanja. Funkcija izveštavanja omogućava kompanijama da prate svoj napredak, identifikuju oblasti kojima je potrebno poboljšanje i donose informisane odluke kako bi povećale svoj uspeh.

Odabir pobednika kampanje brz je, nepristrasan i precizan, a sve to zahvaljujući automatizovanom sistemu revizije koji odlikuje SmartApp. Ovakav sistem obezbeđuje pravovremeno informisanje učesnika što pospešuje njihovo zadovoljstvo programom.

Na kraju, SmartApp vam na raspolaganje stavlja i isporuku nagrada, bilo fizički, bilo digitalno, dok se istovremeno proces elektronski dokumentuje što štedi vreme i resurse kompanija.

SmartApp je, dakle, sveobuhvatna platforma za vođenje i upravljanje programima lojalnosti koja nudi kompletno rešenje kompanijama koje na ovaj način žele da grade čvrste odnose sa svojim korisnicima.

Ukoliko želite da saznate više o SmartApp platformi i pogledate demonstraciju njenog funkcionisanja, posetite Smartpoint štand na Regionalnom forumu komunikacionih lidera IZAZOV, 4. i 5. aprila na Beogradskom sajmu, Hala 3A.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!