Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Shoppster – platinum sponzor festivala KAKTUS 2023!

Shoppster, inovativna e-commerce platforma, ove godine, platinum je sponzor festivala KAKTUS 2023. Kako navode u kompaniji, KAKTUS je jedan od najvažnijih događaja usmeren na razvoj tržišta marketinških komunikacija u Srbiji, ali i mesto gde najbolji kreativci i komunikatori, kao predavači, dele informacije o poslednjim trendovima.

„Shoppster je brend koji prati trendove i lider je na tržištu kada je u pitanju e-commerce. S druge strane, festival KAKTUS već punih devet godina lider je u edukaciji, ali i u doprinosu razvoja tržišta marketinških komunikacija u Srbiji. Upravo zato je kolaboracija, dva snažna brenda u svojim oblastima, nekako prirodno došla i dala nam veliki vetar u leđa. Ove godine festival KAKTUS podižemo na viši nivo kako bi postao još snažnija platforma za razmenu stručnog znanja, trendova koji oblikuju tržište i primera dobre prakse. Verujemo da su upravo kolaboracije i razmena znanja ključ napretka advertising industrije u Srbiji i zato veliko hvala kompaniji Shoppster što je prepoznala potencijale i značaj festivala KAKTUS, ali i što, aktivno doprinosi razvoju e-commerce i marketinške industrije u našoj zemlji“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreže.

Ove godine, festival KAKTUS by Shoppster, održava se 1. i 2. novembra u Beogradu pod sloganom „Add to heart“, a tokom dva dana kvalitetnog programa slavićemo ideje, pojedince, timove, agencije i brendova, ali i istaći snagu kolaboracije i potencijale umrežavanja.

„Kako je ideja bila da se na ovogodišnjem Kaktus festivalu integrisanih komunikacija istakne važnost kolaboracija, koncept „Add to heart“ počiva na principu „(do)davanja“ u pravom smislu te reči. Želeli smo da kolaboracija prožima svaki aspekt ovogodišnjeg festivala, tako da se ona vidi već u sloganu koji predstavlja zabavnu igru rečima i aludiranje na momenat kupovine, što automatski dovodimo u vezu sa generalnim sponzorom – e-commerce platformom Shoppster, ali i inspiraciju i poziv na akciju za „ispunjenje osobe“, odnosno i metaforično – ispunjenje srca“, kažu u agenciji Ovation BBDO, koja već punih devet godina potpisuje vizuelno rešenje festivala KAKTUS.

Više informacija o festivalu dostupno je na sajtu https://kaktus.rs/

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!