Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Shoppster – platinum sponzor festivala KAKTUS 2023!

Shoppster, inovativna e-commerce platforma, ove godine, platinum je sponzor festivala KAKTUS 2023. Kako navode u kompaniji, KAKTUS je jedan od najvažnijih događaja usmeren na razvoj tržišta marketinških komunikacija u Srbiji, ali i mesto gde najbolji kreativci i komunikatori, kao predavači, dele informacije o poslednjim trendovima.

„Shoppster je brend koji prati trendove i lider je na tržištu kada je u pitanju e-commerce. S druge strane, festival KAKTUS već punih devet godina lider je u edukaciji, ali i u doprinosu razvoja tržišta marketinških komunikacija u Srbiji. Upravo zato je kolaboracija, dva snažna brenda u svojim oblastima, nekako prirodno došla i dala nam veliki vetar u leđa. Ove godine festival KAKTUS podižemo na viši nivo kako bi postao još snažnija platforma za razmenu stručnog znanja, trendova koji oblikuju tržište i primera dobre prakse. Verujemo da su upravo kolaboracije i razmena znanja ključ napretka advertising industrije u Srbiji i zato veliko hvala kompaniji Shoppster što je prepoznala potencijale i značaj festivala KAKTUS, ali i što, aktivno doprinosi razvoju e-commerce i marketinške industrije u našoj zemlji“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreže.

Ove godine, festival KAKTUS by Shoppster, održava se 1. i 2. novembra u Beogradu pod sloganom „Add to heart“, a tokom dva dana kvalitetnog programa slavićemo ideje, pojedince, timove, agencije i brendova, ali i istaći snagu kolaboracije i potencijale umrežavanja.

„Kako je ideja bila da se na ovogodišnjem Kaktus festivalu integrisanih komunikacija istakne važnost kolaboracija, koncept „Add to heart“ počiva na principu „(do)davanja“ u pravom smislu te reči. Želeli smo da kolaboracija prožima svaki aspekt ovogodišnjeg festivala, tako da se ona vidi već u sloganu koji predstavlja zabavnu igru rečima i aludiranje na momenat kupovine, što automatski dovodimo u vezu sa generalnim sponzorom – e-commerce platformom Shoppster, ali i inspiraciju i poziv na akciju za „ispunjenje osobe“, odnosno i metaforično – ispunjenje srca“, kažu u agenciji Ovation BBDO, koja već punih devet godina potpisuje vizuelno rešenje festivala KAKTUS.

Više informacija o festivalu dostupno je na sajtu https://kaktus.rs/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!