Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Serija radionica za IT startape

Američki investicioni fond StartLabs organizovaće seriju radionica namenjenih IT startup kompanijama iz regiona (18-20. maja). To će biti prilika za ovdašnje preduzetnike da se sretnu sa iskusnim preduzetnicima iz Silicijumske Doline i iz prve ruke čuju njihova iskustva i savete u vezi sa plasmanom svojih proizvoda na globalno tržište.

Iz StartLabs-a poručuju da je najveći izazov za sve domaće preduzetnike upravo nedostatak iskustva u plasiranju proizvoda na internetu i inicijalni rast – kako od nule doći do početnog broja kupaca na osnovu čijeg mišljenja će se dalje razvijati proizvod.

Kao odgovor na ove izazove, StartLabs organizuje radionice na kojima će učesnici, između ostalog, dobiti i:

  • Tri radionice koje će održati iskusni predavači iz San Franciska i Nemačke;
  • Tri hiljade dolara koje mogu potrošiti za svoje potrebe;
  • Mogućnost da dobiju investiciju od StartLabs fonda u iznosu do $50,000;
  • Za najbolje učesnike radionice organizovaće se i nastavak rada u kancelirajama StartLabs-a u San Francisku;
  • Pristup širokoj mentorskoj mreži koju ovaj fond ima u Americi i Evropi.

Predavači će biti Tristan Polok, mentor jednog od najpoznatijih svetskih akceleratora 500Startups, koji trenutno imaju najveći broj investicija u svetu. Tristan se kao veoma mlad našao i na Forbsovoj listi najuspešnijih ljudi mlađih od 30 godina. Jedan od uspešnih primera njegove prakse je kampanja koju je vodio za «Best Buy», u kojoj je kreriao najčitaniji mejl u istoriji – njega je pročitalo 23 miliona kupaca.

Osim njega, predavači će biti stručnjak za on line marketing Soso Sazeš i Jan Žirard, koji je proteklih nekoliko godina je proveo radeći sa startapima u Kini, Njujorku i Berlinu.

Radionice su namenjene isključivo softverskim startapima iz regiona jugoistočne Evrope koji su razvili početni proizvod, tzv. MVP, i žele da ga plasiraju na globalno tržište.

Prijave za učešće će biti otvorene do 10. maja na veb-sajtu StartLabs-a.

Izvor: B92

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!