Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

SENSATION se vraća u Beograd!

Sensation se vraća u Beograd 12. maja, ali ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom „Innerspace“. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena.
Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.


Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počela je u subotu i trajaće do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra. Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara na sajtu sensation.com.
Sve informacije o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: www.sensation.com, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia.


Sensation „Innerspace” bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu “Innerspace” je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!