Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

SENSATION se vraća u Beograd!

Sensation se vraća u Beograd 12. maja, ali ovoga puta sa potpuno novim konceptom pod nazivom „Innerspace“. Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena.
Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje. Kao i prošle godine, Sensation će biti održan u Beogradskoj areni, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.


Ekskluzivna pretprodaja ulaznica počela je u subotu i trajaće do 5. februara na svim Card Service prodajnim mestima u Srbiji i regionu, kao i na sajtu www.tickets.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 6000 dinara, odnosno 59,50 evra. Regularna prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 6. februara na sajtu sensation.com.
Sve informacije o Sensation spektaklu u Beogradu mogu se naći na adresama: www.sensation.com, www.ig-see.com, www.facebook.com/sensation.serbia.


Sensation „Innerspace” bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu “Innerspace” je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!