Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Seminar o komunikacijama u finansijskom sektoru

REGION – Prvi u nizu PRO.PR Interactive seminara, koje agencija Apriori komunikacije planira lansirati, biće namenjen komunikacijskim stručnjacima i predstavnicima menadžmenta u bankarskom sektoru, a održaće se 3. oktobra u zagrebačkom hotelu Arcotel Allegra.
Već 12 godina za redom agencija za komunikacijski menadžment, Apriori komunikacije, organizuje PRO.PR konferenciju, prvu međunarodnu konferenciju za odnose s javnošću na prostorima Jugioistočne Evrope. Uvidevši potrebu za organizovanjem sličnih edukacijskih programa, agencija je predstavila PRO.PR Interactive seminare koji su namenjeni stručnjacima za komunikacije i članovima menadžmenta iz usko specijalizovanih oblasti.
Na prvom seminaru u oktobru, predavanja će održati ugledni stručnjaci poput Kristapsa Otersonsa, direktora komunikacija i međunarodnih odnosa u centralnoj banci Letonije (Latvijas bank) koji će govoriti o izazovima uvođenja evra u ovoj zemlji i o uspešnih 20 godina njihove nacionalne valute; Fione McEvoy, vođa kampanja u Udruženju banaka Velike Britanije koja će predstaviti neke od najuspešnijih kampanja u bankarstvu, kao i Paola Baccige, direktor sektora za upravljanje imovinom u Fideuram banci čije će predavanje biti usmereno na upravljanje imovinom italijanske industrije.
Učesnici seminara moći će učestvovati i na okruglom stolu na kojem će o reputaciji banaka govoriti novinari i komunikacijski stručnjaci iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.pro-pr.com/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!