test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Seminar „Moć savremene poslovne komunikacije“

Izdavačka kuća Mate Beograd 12. maja u hotelu Crowne Plaza organizuje jednodnevni seminar na temu „Moć savremene poslovne komunikacije“. Predavači na seminaru biće dr Danijela Lalić i prof. Jagoda Poropat Darrer.
Moć komunikacije počiva na uzajamnom odnosu govornika i njegove publike. Fokusirani na sebe, sopstveno izlaganje i kanale komuniciranja, često smetnemo s uma jednu važnu komponentu uspeha komuniciranja, a to je publika. Kako uspešno i efikasno komunicirati? Kako da vas publika oceni kao korisne i zanimljive? Kako postići cilj u komunikaciji i da publika pamti vas i vaše ideje? Postoji niz načina kojima se to postiže, a na ovom seminaru otkrićete kako.
U savremenoj poslovnoj komunikaciji, krucijalno je da znate da odabere optimalne kanale komuniciranja putem društvenih mreža usklađene s profilom publike koju targetujete. Jedino na taj način komunicirate efikasno i sigurno ostvarujete uspeh.
Ovaj seminar namenjen je svima koji žele da unaprede svoje komunikacione veštine. Pojedini poslovi, kao što su prodaja ili podrška klijentima, primarno podrazumevaju komunikaciju. U inženjerskim ili finansijskim poslovima potrebno je iznositi složene ideje izvršnim direktorima, klijentima i kolegama, pa je sposobnost povezivanja sa osobama van vaše oblasti podjednako važna kao i vaša tehnička znanja. Ukoliko imate neku preduzetničku ideju, moraćete da komunicirate sa širokim spektrom publike, od investitora, bankara, vladinih regulatornih tela, sve do zaposlenih, korisnika i poslovnih partnera.

Više informacija pronađite na sajtu Mate Beograd.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!