Seminar Majkla R. Andersona u Beogradu!

Seminar Majkla R. Andersona – The Business of YOU! u organizaciji Udruženja Prototip Events održaće se 6. juna, sa početkom u 10h, u hotelu 88 Rooms u Beogradu.

Majkl R. Anderson je IT preduzetnik i kouč iz Kalifornije koji je osnovao i prodao tri kompanije, napisao je knjige „Eksperiment“ o upravljanju stresom i postizanju life/work balansa, i „Duhovno usmereno liderstvo“ o liderstvu usmerenom ka prevazilaženju ega. Autor je brojnih video kurseva u oblasti liderstva, radijski voditelj i saradnik magazina Entrepreneur. Njegov jedinstven pristup liderstvu pomogao mu je da se kompanije čiji je osnivač nađu na Inc. 500 | 5000 listi najbrže rastućih kompanija. 2013. godine u San Dijegu proglašen je za najboljeg društvenog preduzetnika. U Srbiji je krajem prošle godine za članice grupe EmpowerMe – LeanIn Serbia održao radionicu na temu Soul-Centered Leadership.

Predstojeći seminar čine dve radionice: „Emocionalna inteligencija, upravljanje stresnim situacijama i mogućnost postizanja life/work balansa“ i „Kako motivisati i usmeravati sebe/tim kroz promene i izbeći odlaganje obaveza i rokova?“, a nakon njih predviđeno je dodatno vreme za networking.

Prijave za seminar su otvorene do 2. juna, a posetioci pored radnog materijala i sertifikata o odslušanom seminaru dobijaju na poklon i Majklovu knjigu “Eksperiment” u e-izdanju. 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari