Seedstars u potrazi za najboljim startapima u Srbiji!

Seedstars World, najveće startup takmičenje za tržišta u razvoju i brzorastuće startup scene, dolazi u Srbiju po treći put. Uz podršku lokalnog domaćina Univerziteta u Novom Sadu, Seedstars World će održati dinamičan pitching događaj 2. juna u 16:30 časova.

Osim što će predstavljati Srbiju na regionalnom samitu Seedstars World, pobednik će dobiti šansu da osvoji putovanje u Švajcarsku, da se takmiči na samitu Seedstars za titulu Seedstars Global Winner i osvoji do 500.000 USD u kapitalnim ulaganjima i drugim nagradama.

Prijave su otvorene do 26. maja, a startupi su pozvani da se prijave na https://seedsta.rs/ssv19-novi-sad. Nakon pažljivog pregleda prijava, tim Seedstars World će odabrati startape koji ulaze u uži izbor, a neki od njih će dobiti mogućnost da učestvuju na treninzima, kao i na 1:1 sastancima sa investitorima i pitchu 1. i 2. juna.

„Veoma smo uzbuđeni što se treći put vraćamo u Srbiju! U ovom ekosistemu smo već više od pet godina i znamo da u Srbiji postoje kompanije koje razvijaju proizvode visokog kvaliteta. Mi tražimo najbolje i daćemo im mogućnost da odu u Švajcarsku 2020“, rekao je Agahuseyn Ahmadov, regionalni menadžer za CEE u Seedstars.

Više informacija o događaju i prijavama pronađite ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari