Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Seedstars u potrazi za najboljim startapima u Srbiji!

Seedstars World, najveće startup takmičenje za tržišta u razvoju i brzorastuće startup scene, dolazi u Srbiju po treći put. Uz podršku lokalnog domaćina Univerziteta u Novom Sadu, Seedstars World će održati dinamičan pitching događaj 2. juna u 16:30 časova.

Osim što će predstavljati Srbiju na regionalnom samitu Seedstars World, pobednik će dobiti šansu da osvoji putovanje u Švajcarsku, da se takmiči na samitu Seedstars za titulu Seedstars Global Winner i osvoji do 500.000 USD u kapitalnim ulaganjima i drugim nagradama.

Prijave su otvorene do 26. maja, a startupi su pozvani da se prijave na https://seedsta.rs/ssv19-novi-sad. Nakon pažljivog pregleda prijava, tim Seedstars World će odabrati startape koji ulaze u uži izbor, a neki od njih će dobiti mogućnost da učestvuju na treninzima, kao i na 1:1 sastancima sa investitorima i pitchu 1. i 2. juna.

„Veoma smo uzbuđeni što se treći put vraćamo u Srbiju! U ovom ekosistemu smo već više od pet godina i znamo da u Srbiji postoje kompanije koje razvijaju proizvode visokog kvaliteta. Mi tražimo najbolje i daćemo im mogućnost da odu u Švajcarsku 2020“, rekao je Agahuseyn Ahmadov, regionalni menadžer za CEE u Seedstars.

Više informacija o događaju i prijavama pronađite ovde.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!