test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Savet uspešnih

Direktor agencije „Executive Group“ Darko Matijašević za Marketing mrežu daje savet na koji način biti uspešan:
„Engleski termin „excellence”, za koji nikako, godinama da nađem adekvatan prevod, jeste ključna reč koja predstavlja kamen temeljac mog ličnog profesionalnog razvoja i zvezdu vodilju u svemu što radim. Zahvaljujući napretku u komunikacijama i novim tehnologijama, živimo u globalnoj svetskoj ekonomiji koja je sve brža, gde je poslovnih prilika sve više, ali je, samim tim, i konkurencija sve veća. „Excellence” će time u mnogim industrijama biti taj ključni faktor razlikovanja, linija koja deli pobednike i gubitnika. Bilo kako bilo, postignite, ili se makar trudite da postignete „excellence” u svemu što radite.
Ako ste vredni, uporni i dosledni u svemu što radite, ne postoje granice uspeha u poslu! Ovaj stav i moto je nešto što konstantno, kroz razgovor ili ličnim primerom prenosim svojim kolegama, motivišući ih da rade još više i još bolje.
Uslužujte klijenta 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Briga o klijentu, postizanje najviših rezultata i standarda kvaliteta nalaze se na vrhu liste naših poslovnih prioriteta. Moje kolege shvataju da je jedini način da prevaziđemo očekivanja jeste da postanemo klijentov najpouzdaniji partner. Ovakav pristup podrazumeva potpunu posvećenost i vrlo često angažovanje i raspoloživost 24 sata dnevno“.
Ne budite arogantni. Arogancija je najveća prepreka uspeha. Ona vas obmanjuje i ograničava. Budite uvek čvrsto i sa obe noge na zemlji, svesni da i od boljeg uvek postoji bolji. Takvo razmišljanje pokreće zaposlene i podstiče ih da idu napred i da uvek iznova daju svoj maksimum.

Autor: Ivana Parčetić

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!